Újabb földrengések Törökországban, de az ételosztás nem áll meg!

Fodor Ételosztás, Hírek

Főzési trükkök az Ételt az Életért törökországi szálláshelyéről. Antakyától délre táboroztak le egy kedves család kertjében a Krisna-hívő ételosztók. Az idő egyre kegyesebb, de éjjel még mindig mínuszok vannak. Ugyanakkor ezt az éjszakát egy 5,1-es erősségű földrengés tette feledhetetlenné, sajnos negatív értelemben, nem kis ijedelmet okozva – nem véletlenül alszanak ételosztóink a szabad ég alatt, hiszen a félig megrongálódott épületek egy kisebb rengéstől is beomolhatnak.

A vizet egy nagy tartályból hord-palackokba engedik és azzal öntik fel az üstöket, elkerülve, hogy a helyi kutak vizét kelljen használni.

A török-magyar vegyes ételosztó csapat munkáját támogatni is lehet! A helyszínről Szanyi-Karl Attila, az alapítvány vezetője tudósít. A csapat a hét végéig naponta több mint 1000 adag ételt oszt a térségben.

 

A segélyakciót néhány kattintással a www.karitativ.hu oldalon át lehet támogatni, a közleményben „Törökország” megjelöléssel, vagy közvetlenül a törökországi Ételt az Életért Alapítvány honlapján keresztül: https://www.yasamicinyemek.org/en