Jógamester és vaisnava teológus képzés – Jelentkezz a legizgalmasabb tudást nyújtó főiskolára!

Fodor Aktuális, Hírek, Jóga

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola egy olyan felsőoktatási intézmény, ahol minden év szeptemberében összegyűlik egy tudásra vágyó társaság, akik nem elégszenek meg a materialista életfelfogással, hanem inkább lelki tartalmat keresnek a létezésben.

Az órák keretében olyan tudatemelő kérdéseket elemeznek, amelyek a világról, a transzcendensről és rólunk szólnak. Megváltozik az életed, és ez abban a pillanatban elkezdődik, amint belépsz az Iskola kapuján. Miért? Mert lesz tudásod a lélekről, és olyan eszközöket kapsz (mint pl. meditációs technikák), melyekkel könnyebben meg tudod oldani a problémáidat. Nem azt jelenti, hogy nem lesznek az életedben nehézségek, csak azt, hogy már nem fognak annyira mélyen megérinteni. Ez pedig szabaddá fog tenni téged.

Ha ezek a témák téged is érdekelnek, akkor jelentkezz hozzánk vaisnava jógamester vagy teológia képzésre!

Főiskolánkat nem azoknak ajánljuk, akik a jóga általánosan elterjedt jelentéséről akarnak hallani. Ezen az államilag akkreditált képzésen a jóga valódi eszenciájáról, a mindennapokban kevésbé hangoztatott aspektusairól hallhatsz. Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne nyitott szemmel járni a világban, megtanulni elemző módon szemlélni önmagát, és a körülöttünk lévő világot, valamint szeretné megtapasztalni a lélek eredeti, szabad és boldog állapotát.

Azt látjuk a világban, hogy az élet bonyolult, de az igazság az, hogy egyszerű. Az emberi viselkedésünk, mohóságunk miatt vált komplikálttá. A jóga célja pedig az, hogy az elmét újra egyszerűvé tegye. Amikor az elme és a jellem letisztult, akkor békére találunk. Próbáld ki, milyen megoldást kínál a Jóga Főiskolája.

Jógát és keleti filozófiát is tanulhatsz a BHF-en!

A teológia képzés betekintést nyújt a hindu vallási irodalomba. Válaszokat ad alapvető filozófiai kérdésekre, s lételméleti tanításokkal lát el mindenkit. Az Eredeti tudást fedi fel az ember szeme előtt, így mutatva meg az utat, melyet járni érdemes. A jógamesterek megismerik az ászanákat, a pránájámát, a relaxációt, a meditációt, a mantrázást, az életmódra vonatkozó szabályozó elveket és tanulmányozzák a jóga filozófiáját is.

Tudj meg mindent a május 23-ig tartó felvételiről, kérd az ingyenes tájékoztatót itt⤵️

https://www.bhf.hu/felvetelitajekoztato.html