Karácsonyi Szeretetlakoma – Január végéig futnak a kiemelt ételosztások!

Fodor Hírek

A Krisna-hívő ételosztók advent időszakában mintegy 6000 adag meleg ebédet, főzési alapanyagokat, valamint ünnepi finomságokat is tartalmazó tartós élelmiszercsomagot osztanak ki a rászorulóknak. Az Ételt az Életért karácsonyi akciósorozata 7 vidéki helyszín után a fővárosban, a Népligetben várja majd a nélkülözőket karácsony napjain. Ez lesz a 35. Karácsonyi Szeretetlakoma, amelyhez a lakosság segítségét is kérjük!

SEGÍTS NÉHÁNY KATTINTÁSSAL ITT >>

Munkanélküliség, tartós betegség, a gyermekek beiskolázása, a nyugdíjak alacsony reálértéke, gyógyszerkiadások, adósságspirál, bedőlt lakáshitelek, válás, de van, akinek a téli tüzelő megvásárlása jelent minden évben olyan mértékű terhet, kiadást, hogy az súlyos krízisbe taszítja a családot.

Az Ételt az Életért Karácsonyi Szeretetlakoma méltóvá és reménytelivé varázsolja a karácsonyt, azok számára is, akik asztalára nem kerülhetne másként ünnepi menü. Adományaitokat a legtökéletesebb módon, egy gazdag, ünnepi élelmiszercsomag formájában juttatjuk el a nélkülözőknek, és megvendégeljük őket egy tál finom, meleg ebéddel és forró teával is. Ahhoz, hogy a csomagokba a megnövekedett élelmiszerárak ellenére sokféle egészséges élelmiszer kerülhessen, az adományozók segítségét is kérik!

  • 5600 Forintból egy 4 fős család ünnepi ebédjét
  • 8000 forintból pedig a gazdag élelmiszercsomagjukat támogathatjuk

De nem csak adakozhatunk karácsony alkalmából. Azok, akik szívből segítenek, évek óta a helyszínen önkénteskednek és reményt hoznak egy-egy család vagy kisnyugdíjas életébe, nagyon sokat kapnak is: a gondoskodás örömét.