Fedezd fel a jóga varázsát a Jóga Világnapja alkalmából!

Admin Hírek, Jóga, Programajánló, PROGRAMOK

Június 21. a Jóga Világnapja, mi ez alkalomból ezt az ajándékot adjuk Nektek.

 

Ha mindig is szeretted volna megtapasztalni a jóga testi és lelki jótékony hatásait, akkor most itt a tökéletes alkalom! Csatlakozz hozzánk a Krisna-völgyben július 5-7. vagy október 4-6. között megrendezésre kerülő Hatha Jóga Elvonulásra, és élvezd a 15% kedvezményt! Ennek csak egy feltétele van: június 21-ig regisztrálnod kell!

Ez az elvonulás ideális kezdőknek és haladóknak egyaránt. Így akár már régi gyakorló vagy, akár most ismerkedsz a jógával, itt a helyed! Lehetőséged lesz elmélyíteni a jóga és a légzés művészetében való jártasságodat, illetve egyensúlyt találni a test és az elme között. De az esemény végső célja: egy magasabb tudathoz való kapcsolódás illetve az élet valódi értelmének felfedezése.

Mit kínálunk?

– Mélyreható jógaórák: Tapasztalt oktatóink segítségével felfedezheted a hatha jóga alapvető ászanáit és légzéstechnikáit.

– Relaxáció és meditáció: Ismerd meg az egyhegyűséget segítő technikákat, amelyek támogatják a teljes kikapcsolódást és belső nyugalmat!
– Természetközeli környezet: Merülj el a nyugalomban egy páratlanul szép, Indiát idéző környezetben, amely tökéletes hátteret nyújt a jógázáshoz és a feltöltődéshez! Krisna-völgy mesés tájai, virágzó kertjei és békés tavacskái biztosítják a teljes harmóniát.
– Vegetáriánus indiai ízvilág: Kóstolj bele az indiai konyha csodálatos vegetáriánus különlegességeibe! Az ínycsiklandó, egészséges ételek nem csak a testedet, de a lelkedet is táplálják.

– Közösségi élmények: Oszd meg tapasztalataidat és inspirálj Te is másokat a csoportos gyakorlás és beszélgetések során!

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, hogy mélyebb kapcsolatot alakíts ki önmagaddal és a jóga gyakorlásával egy támogató közösségben! Az esemény alatt számos egyéb program és tevékenység is vár rád, amelyek segítenek új energiával feltöltődni.Regisztrálj most és használd ki a 15% kedvezményt június 21-ig!

Részletes információ és regisztráció:
https://elvonulas.krisnavolgy.hu/hatha-joga-elvonulas/

Elérhetőség:
[email protected]
+36 30 239 9265