Köszönjük 1%-os támogatásod!

Fodor Hírek, Kiemelt

Kedves Támogatónk, drága Barátunk!

Szeretnénk szívből jövő hálánkat kifejezni azért, hogy a Krisna-hívők közösségét támogattad adód 1%-ával. Ezzel egyértelműen megmutattad, hogy értékeled és fontosnak tartod a társadalomépítő tevékenységeinket. Három évtizede tartó ételosztásaink mellett az univerzális lelki értékek ápolására, valamint a fenntarthatóságra és az önellátás fejlesztésére is törekszünk, mert hiszünk abban, hogy az embernek meg kell tanulnia “halászni is”. Az élelmiszer-önellátás pedig kiemelt szerepet játszik a jövőben. A környezetvédelem és az örök lelki értékek megőrzése teszi igazán gazdaggá és boldoggá az életünket. Ezt szeretnénk évről évre másoknak is átadni.

A Te támogatásoddal számos új projektet valósíthatunk meg, melynek köszönhetően Krisna-völgy idilli hangulatát még több ember ismerheti majd meg, és “viheti magával haza”.

Veled együtt 93 621 felajánló választott minket a tavalyi évben, és voksolt környezettudatos és szegényélelmezési tevékenységeinkre. Ez közel 10%-os növekedés az előző évhez képest. Reméljük, hogy ahogy egyre több emberhez jut el az üzenetünk és a munkánk híre, úgy még többen cselekednek majd velünk együtt a változásért, egy élhetőbb, boldogabb és fenntarthatóbb jövőért. Egész évben lehetőséged van részt venni élelmezési programjainkban, Krisna-völgyi kezdeményezéseinkben, vagy akár lelki missziónkban.

A közelgő árhullám miatt már tudjuk, hogy a következő feladatunk az árvízi munkálatok segítése… A kihívások néha megijesztik az embert, de mi egyetértünk Mahátma Gandhival, aki szerint a legjobb módja megtalálni önmagunkat, ha elveszünk mások szolgálatában.

Köszönjük még egyszer, hogy támogatsz bennünket, és hozzájárulsz céljaink megvalósításához!