Április 5-7.: Családi kiruccanás Krisna-völgyben

Admin Hírek, Kiemelt, Krisna-völgy programajánló, Programajánló, PROGRAMOK

 

Csatlakozzatok hozzánk egy felejthetetlen családi hétvégére Krisna-völgy varázslatos helyszínén! A hennázással és mandalafestéssel különleges alkotói élményben lehet részetek, ahol a család minden tagja megtalálhatja a számára legkedvesebb elfoglaltságot. A gyermekek és a felnőttek egyaránt részt vehetnek, és a színek és formák világában találhatnak örömet. Garantált a sok nevetés. 🙂

Egy különleges program, az ökrös szekér túra keretében fedezzétek fel Krisna-völgy szépségeit! Utazás közben hallgassátok meg a túravezetőnk érdekes történeteit a birtokról és az itt élők életéről. Egyedi helyekre kalauzolunk el Titeket, ahova gyalogosan talán sosem jutnátok el.

Ismerkedjetek meg az Egzotikus Növény- és Állatkerttel! Itt nemcsak láthatjátok, de megsimogathatjátok, megetethetitek is az egzotikus élőlényeket. A kert megteremtése egy helyi bhakta házaspár két évtizedes munkáját dicséri, ahol az emberek, növények és állatok együtt élnek harmóniában.

 

 

Az elvonulás időpontja: 2024.04.05-07.

És most itt a jó hír: Ha 2024.01.31-ig regisztráltok és kifizetitek a részvételi díjat, akkor az egész család 20%-os kedvezményt kap!

Regisztráljatok most: https://elvonulas.krisnavolgy.hu/bolt/

Ne hagyjátok ki ezt a fantasztikus lehetőséget a családi feltöltődésre és együttlétre Krisna-völgyben! Gyertek, és szerezzetek együtt egy felejthetetlen emléket!

Szeretettel várunk Benneteket!

Krisna-völgyi vendégház csapata

Elérhetőségeink:

[email protected]

+36 30 239 9265