1 csomag leveles tészta
1 csomag vaníliás pudingpor
2,5 dl tej
Ízlés szerint cukor, vagy 15 g négyszeres erősségű édesítő
250 ml Hulala tejszín
2 csomag vaníliás cukor
150 g mascarpone
0,5 üveg pisztáciakrém (190 g)
A leveles tésztát 3 egyforma darabra vágjuk, jól megszurkáljuk villával, kb. 200 fokon 10-15 perc alatt készre sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A vaníliás pudingport csomómentesre keverjük a tejjel, illetve az édesítővel vagy cukorral, és sűrűre főzzük. A tejszínt kemény habbá verjük. Ha kihűlt a puding, robotgép segítségével hozzákeverjük a tejszínhez, a cukorral és a mascarponeval együtt, majd rétegezzük.
A leveles tészta lapokra kenjük rá a pisztácia krémet, erre jöhet majd a vaniliakrém.
Mielőtt ráhelyeznénk a tetején lévő lapot, felvághatjuk négyzetekre, hogy könnyebb legyen majd szeletelni. Ezeket is megkenjük pisztáciakrémmel és megszórjuk aprított pisztáciával.
Pihentessük pár órát a hűtőben, hogy kicsit megszilárduljon!
Jó étvágyat!