Fedezze fel a főzés örömét, s az indiai konyha rejtelmeit!
Ismerje meg, hogyan lehet változatos, tápláló és egészséges ételeket készíteni vegetáriánus alapanyagokból!
Főzőtanfolyamunkon – egy teljes menü elkészítésén keresztül – megismerkedhet azokkal az előkészítési és főzési “praktikákkal”, melyek egyedülállóvá teszik az indiai ételeket.
Megtudhatja, hogyan készül a borsó-és babfélékből készült leves, a dál, a vegetáriánus konyha főfogásaként számon tartott indiai zöldséges főéetel, a szabdzsi, az édes-csípős szósz, a csatni, valamint a liszt, só és víz hozzáadásával készült lepénykenyér, a puri.
“Az étel feladata az élet meghosszabbítása, az elme tisztítása és a fizikai erő növelése. (…) A kiváló szaktekintélyek a múltban kiválasztották azokat az ételeket, amelyek a legjobban elősegítik az egészség megőrzését és a hosszú életet. Ide sorolhatók a tejtermékek, a cukor, a rizs, a gabona, a gyümölcsök és a zöldségfélék.” (Srila Prabhupada)
Helyszín: Govinda Étterem és Kulturális Központ, Debrecen
Cím: Debrecen, Magyari utca 2.
Időpont: 2015. november 14., szombat, 9-13 óráig
Részvételi díj: 8500 Ft
Jelentkezni az alábbi telefonszámon és címen lehet:
Stein Ferenc (Jitendriya das)
06 30 756 95 64
[email protected]m