Az indiai konyha a világ legváltozatosabb és legízletesebb főzési hagyománya. Előnye, hogy alapvetően vegetáriánus, így nem kényszerül íz és ételhamisításokra. A tanfolyam során a résztvevők megtanulják az ájurvéda által javasolt alapelveket, a hagyományos főzési technikákat, a különleges fűszerezést és a tipikus indiai fogások receptjeit. Az így elsajátított ismeretek segítségével könnyen és gyorsan elkészíthető, színes, ízes, és változatos ételeket tehetünk az asztalunkra.
(Sajnos manapság nagyon nehéz ahimszás tejet beszerezni, így tanfolyamunkon vegán ételeket készítünk, kivéve a közkedvelt házisajtot, melyhez erőszakmentes Krisna-völgyi tejet használunk.)
Időpont: 2016. január 16 és 23. Szombat 9.00-14.30-ig
Helyszín: Budapest, 1037 Lehel u. 15-17-
Ár: 17.000 Ft (Ha hozol magaddal valakit 3000 Ft kedvezményt adunk.)
Tel: 06 30/643 3113
Facebook: Vegakaland
Jelentkezés feltétele: Az összeg felének előzetes befizetése személyesen vagy a következő számlaszámra: 10201006-50280740-00000000. A számlatulajdonos, a Govinda Éttermek Kft.
Jelentkezés: [email protected]
Várunk sok szeretettel!