A múlt hónapban nagy sikerrel lezajlott főzőtanfolyamunk novemberben ismét megrendezésre kerül! November 26-án, szombaton, 10 és 15 óra között várunk rá minden olyan érdeklődőt, aki szeretné megtanulni az ízletes, ugyanakkor egészséges alapanyagokból készülő, változatos vegetáriánus ételek elkészítésének fortélyait!
Megtanulhatjátok, hogyan készül a csicseriborsóliszt-bundában sült zöldség, a pakora, a különleges egytálételek zöldségekből, indiai néven szabdzsik, és hozzá az édes-csípős mártás, a csatni. Készítünk gabonalepényeket burgonyával (töltött parata), sült sós csemegét (pakora), továbbá egy különleges tejes édességet, a halava-t is.
A helyszín: a Debreceni Govinda Étterem (Magyari u.2.).
Főzőtanfolyamunkat a Krisna-Völgyi szerzetes, Devi Deva das tartja, és egy teljes indiai menüsort fogunk elkészíteni, az alábbi összetevőkkel:
- kétféle zöldséges egytálétel (szabdzsi): az egyik sárgarépából, krumpliból és cukkiniből, a másik zöldbab, házisajt és paradicsom felhasználásával
- egy specialitás: sült sajt paradicsom szószban
- gabonalepények burgonyával (töltött parata)
- extra sült sós csemege (tűzdelt pakora)
- édes-csípős mártás (csatni) almából
- datolyás és tejes édesség (datolyahalava)
Részvételi díj: 8500 Ft.
Regisztrálni – a tanfolyam díjának befizetésével – a helyszínen, a Debreceni Govindában tudtok.
Érdeklődni lehet a 06-30-45-69-076-os telefonszámon. További információkért látogassatok el a [email protected] oldalra.