Önfenntartás és gyümölcsészet – szezonális táplálkozás Krisna-völgyben

Fodor Életmód, Hírek, Krisna-völgy

Zöldség és gyümölcs termesztés, fóliaházak alkalmazása, pincerendszer és téli tárolás – a szezonális táplálkozás alappillérei. Krisna-völgyben minden termény a megfelelő helyre kerül, hogy nyáron és télen egyaránt egészségesen táplálkozhassanak az ökofalu lakói.


 

Egy szent hely története

A 20 éves Krisna-völgy rendezvénysorozat bárhol és bárki számára elérhető elemeként egy újdonsággal szeretnénk meglepni a Krisna-tudat filozófiája és kultúrája valamint életmódja iránt érdeklődőket.

A Krisna-völgy 20 éves jubileumi ünnepségsorozat keretében készítettünk egy közel másfél órás filmet, amely végigköveti e 20 esztendő eseményeit, legfontosabb történéseit, lépésről lépésre. Archív felvételeken láthatjuk a völgy fejlődését, a templomépület és Krisna-völgy épülését, kiteljesedését a kezdetektől, egészen napjainkig.

A következő hónapokban itt a krisna.hu oldalon részleteket tekinthetnek meg a jubileumi alkotásból, ízelítőt adva e páratlan vállalkozás növekedéséről. A teljes film megvásárolható Krisna-völgyben és a budapesti templomi shopban.

www.krisnavolgy.hu

20 éves Krisna-völgy