Augusztusi programok Debrecenben

Admin Hírek, Programajánló

A Debreceni Govinda Étterem és Kulturális Központ augusztusban is változatos programokkal várja az érdeklődőket.

Minden hétköznap reggelenként (7 és 7:45 között) India legősibb szanszkrit művébe, a Srímad-Bhágavatam verseibe nyerhetünk betekintést. Az egymásra épülő versek és magyarázatuk hallgatásakor nemcsak egy ősi kultúra időtálló értékeit ismerhetjük meg, de választ kaphatunk a mindnyájunkat foglalkoztató legfontosabb kérdésekre is. Ki vagyok én? Mi a feladatom a világban, és abban a közösségben, ahol élek? Hogyan élhetnék boldog, kiegyensúlyozott életet?

Hétfőnként a Krisna könyvből hallhatunk szép történeteket.

Péntekenként este 6 órától zenés kikapcsolódásra, önfeledt, közös éneklésre és ínycsiklandozó vegetáriánus lakomára hívjuk a fárasztó mindennapok után. A pénteki Kirtan Jóga Est időpontjai: augusztus 1., 8. és 29.

Vasárnaponként délután 2 órától lelki feltöltődésre várjuk mindazokat, akik szeretnék mélyebben megismerni egy ősi kultúra alapjait, életmódját, vagy egyszerűen szeretnének részt venni egy filmvetítéssel vagy előadással, egyszerű tánccal és közös énekléssel kísért vasárnapi programon. A nap lezárásaként vegetáriánus ételeket szolgálunk fel.

Időpontok: augusztus 3. és 31.

Augusztus 11-24. között a Govinda ZÁRVA tart.

A tavaly 9000-es látogatószámú Tócsni Fesztiválon immár 2. alkalommal egy egész napos programsorozattal várjuk az érdeklődőket augusztus 23-án, szombaton 9-től 21 óráig. További információ: https://krisna.hu/2014/krina-hivok-a-tocsni-fesztivalon/

 

A debreceni Govinda Étterem és Kulturális Központ minden nap változatos, ínycsiklandó vegetáriánus menüsorral várja a vendégeket, melyről friss információkat az alábbi linken lehet megtudni:

Govinda Étterem és Kulturális Központ Debrecen a Facebook-on

Az Étterem kertjében biciklitároló és parkolási lehetőség is van.