Március: Jógakurzusok és védikus filozófia a BHF-en

Fodor Budapest programajánló, Hírek, Programajánló

Kezdő jóga 2014.03.18.
A hatha jóga napjaink legjobb eszköze a test megerősítésére. Fizikai hatása már az első alkalmak után érezhető, ám megfelelő mennyiségű gyakorlással ez a hatás az élet minden területére kiterjed. Javítja a tüdő vitálkapacitását, helyreállítja az emésztést, méregtelenít, javítja a keringést, megolajozza az ízületeket. Segít a koncentrációban, erőt és önbizalmat, rugalmas testet és elmét ad. Kezdő és haladó tanfolyamaink szisztematikusan felépített alapozó képzés, mindenki számára.

Jógaoktatói képzés 2014.03.23.
Jógaoktatóként számos technikai elemet használunk fel az oktatás, valamint a gyakorlás során; többek között az ászanákat, a pránájámát, a relaxációt, a meditációt, a mantrázást, az életmódra vonatkozó szabályozó elveket. Jóga gyakorlásunk, oktatási módszereink, önmagunk fejlesztése egy dinamikusan változó és soha véget nem érő út. Jógaoktatói továbbképzéseink célja, hogy minden lelkes jógázónak és jógaoktatónak segítséget nyújtson a jógában való eredményes fejlődéshez.

Védikus filozófia 2014.03.08.
A védikus filozófia betekintést nyújt a hindu vallási irodalomba. Válaszokat ad alapvető filozófiai kérdésekre, s lételméleti tanításokkal lát el mindenkit. Az Eredeti tudást fedi fel az ember szeme előtt, így mutatva meg az utat, melyet járni érdemes.

Jóga egyensúlyi workshop 2014.03.02.
A workshopok célja, hogy alapos ismeretet szerezzünk a jógagyakorlatok kedvező élettani hatásairól valamint precíz kivitelezéséről. A megértést és fejlődést rávezető technikákkal, segédeszközök használatával és lényegretörő elmélettel segítjük elő. Megtanuljuk a különböző típusú gyakorlatsorok felépítésének módszerét.