Rádzsa lesz a Krisna-völgyi Búcsú sztárja

Admin Család, Gyerekeknek, Hírek, Krisna-völgy

2014 a Magyarországi Krisna-tudatú Egyház életében a gyermekek éve. Számtalan kalandos, izgalmas, színes programot kínálunk a kicsiknek és ezek közül is kiemelkedik a Krisna-völgyi Búcsú július 18-19-20-án.

A közel 10 hektáron elterülő Búcsú helyszínén lufihajtogatás, gigafagyi, kézműves játszóház, pónilovaglás, íjászat és még sok érdekes, színvonalas program várja nem csak az apróságokat, de játékos kedvű felnőtteket is.

A tehenészet sztárja a HarmoNet portál által támogatott boci, Rádzsa. Indiai módon feldíszítve – szépen kifestve várja a kedves szavakat, kényeztetést.

Gondozói elmondása szerint már rászokott a friss fűre, szénára. Barátaival boldogan futkározik a réten. Ismerkedik a „nagy Ökrökkel” s bizony néha-néha elpáholják őt is a nagyok, ha rendetlenkedik.

Irigylésre méltó élete van Krisna-völgy Tehénvédelmi Központjában. Biztonságban és békében, a fajtájára kiszabott munkával töltheti napjait, ha felnő. A szerzetesek megbecsülik, szeretettel gondozzák, hiszen ő ugyanúgy egy lélek, másik test-ruhában.

Amikor egy fának a gyümölcsét esszük, vagy olyan tejet iszunk, melyhez nem erőszak árán jutottunk hozzá, az étel finom energiái áthatnak bennünket, boldogságot és egészséget adva az elmének és a testnek is.

Rádzsa és boci-barátai nagyon szelídek, játékosak és imádják a gyerekeket.

A Noé Állatmenhely jóvoltából elárvult kis rókákkal is lehet barátkozni a Búcsúban a kisállat simogatóban. Minden vállalkozó szellemű, bátor, jószívű kisembert várunk.

Nem is szaporítom a szót tovább, találkozzunk a Búcsúban!

Kedves leendő Búcsú Látogatónk! Sok szeretettel várunk Kedves Családoddal idén is a Krisna-völgyi Búcsúba! Ha esetleg még nem jártatok erre, akkor feltétlenül gyertek el július végén, hogy egy friss levegős, dohányzás-és alkoholmentes, 3 napos családbarát fesztivál kavalkád részesei lehessetek! Nagypapa, gyerekek, apukák, anyukák és a mama egyaránt találhatnak maguknak való szórakozást és nem utolsósorban ínycsiklandó finomságokat!

[email protected]

www.krisnavolgy.hu

A rajzot Gáspár Noémi készítette.

A rajzot Gáspár Noémi készítette.