Śivarāma Swami: Az oltár felújítás részleteinek bemutatása (Videó)

Fodor Hírek, Kiemelt, Krisna-völgy

Krisna-völgy izgalmas és kihívásokkal teli állomáshoz érkezett, Śrī Śrī Rādhā Śyāmasundara oltárának felújításán dolgoznak a hívők.

De pontosan mi az, amit szükséges kicserélni, és mit fognak felújítani, javítani és bővíteni a krisna-völgyi oltáron? A legégetőbb mindenbizonnyal a gipszből készült része az oltárnak, amely egyenesen porlik már, és amely díszítőelemeket ezúttal fából fogják elkészíteni és festeni, hogy tartósabb, időt állóbb legyen.
Számos más praktikus elem is megvalósulhat most, ilyen pl. a padlófűtés bevezetése az oltáron és kiszolgáló helyiségekben, a cserépkályhás fűtés ugyanis a márványpadlón nem olyan kielégítő mint egy családi házban. Az emberek, pūjārīk egészségének megóvása is szükséges. Egy részletes videó a bővítés lépéseiről Śivarāma Swamitól.

Ha valaki még sohasem járt a krisna-völgyi oltár kiszolgálóhelyiségeiben, de kíváncsi a titkokra, és az előkészületek helyszínére, egy jó lehetőség a bepillantásra alábbi videónk.

Ha valaki szeretne hozzájárulni ehhez a nagy szolgálathoz, azoknak több módja is van ahogyan el tudják juttatni hozzájárulásukat:

Banki átutalás:
Számlatulajdonos neve: MKTHK
Számlatulajdonos címe: 1039 Budapest Lehel utca 15-17.
Bankszámlaszám: 10400951-49574954-48551110

Vagy… ha az kényelmesebb… akkor PayPalon is küldhetsz hozzájárulást a [email protected] címre.
Megjegyzésként írd bele: Templom felújítás

Részleteket itt tudhat meg: https://www.facebook.com/temple.renovation?ref=ts&fref=ts

English