Állati finom növényi ízek – új szakácskönyv!

Admin Életmód, Hírek, Receptek

SzakácskönyvIsmered az érzést, amikor SEMMIT nem tudsz csak úgy hirtelen bekapni jártadban-keltedben, mert amit ott venni lehet, NEM VEGÁN?
Vége a tanakodásnak, mostantól felkészülten vághatsz neki egy harmonikus, tudatos életnek! Ezt a szakácskönyvet Hemangi éppen neked írta, ha tudatos vegán vagy, vagy épp most tervezel áttérni erre az életmódra.Ha megtartanád az ismerős ízeket, és finomakat ennél, vagy egyszerű alapanyagokból csomagolnál elemózsiát akár az egész családnak.
Várj, még mielőtt rendelnél ebből az új szakácskönyvből! Hemangi akkor sem hagy magadra, ha esetleg elakadsz vagy kérdéseid vannak. Egy egyszerű szakácskönyvnél a szerző nem elérhető, most azonban másképp van! Hémangi főzőiskolájában azoknak is segít, akiknek a szakácskönyvnél több kell! Ha egy valódi vegán ételekkel teli, tartalmas, bőséges receptkönyvre vágysz, ami éppen olyan, mintha a barátnőd írta volna gondos alapossággal, akkor ez a kiadvány éppen a te konyhapultodra való! A megfelelően összeállított vegán ételek megváltoztatják, szebbé, harmonikusabbá teszik az életet! Próbáld ki te is!

http://108publishing.com/vegan/