Április 10.: Dhíra Asztrológia Klub

Admin Budapest programajánló, Hírek, Programajánló

2015 januárjától útnak indul a Dhíra Asztrológia Klub, melynek célja egy „védikus gondolkodásmódú”, az asztrológia iránt érdeklődő baráti közösség kialakítása.

Miért érdeklődünk az asztrológia iránt? Mert bár ma ez egy ezoterikusnak mondható tudomány, valójában a mindennapi élet része, kézzelfogható, az életünket megkönnyítő tudás, olyan egyszerű és hasznos bölcsesség, amely révén tudatosabban, rendezettebben élhetjük életünket és elégedettebbé válhatunk!

Kiknek ajánlható?

  • Azok számára, akik már elvégeztek valamilyen asztrológia tanfolyamot, de nem teljes még a rálátásuk e tudományterületre.
  • Olyan kezdőknek, akik lelkesek olvasni és tanulni a témában, hogy elmélyítsék ismereteiket és nem ijednek mega az új információktól.
  • Akik maguk is megosztanák asztrológiai tudásukat másokkal.
  • Azoknak, akik szeretik Kelet Bölcsességét hasznosítani, beépíteni a mindennapokba.
  • Akik szeretnének életvezetésük mesterei lenni, ehhez megismerni jobban saját határaikat, képességeiket, tágítanák kényelmi zónájukat, megkeresnék különleges képességeiket.
  • Akik szeretnek együtt gondolkodni és az élet valódi problémáiról tudományos megközelítésben beszélgetnének; Ám nem a gondokra, hanem a megoldásokra fókuszálnak.

A helyszín: A klubot egy szent helyen tarthatjuk, a Lélek Palotájában (Lehel u. 15-17., Csillaghegy, III. kerület), a Haré Krisna Templomban.

Miben más a klub, mint egy tanfolyam?

A szent helynek köszönhetően minden alkalommal lesz alkalmunk darshant venni az oltáron álló Dayál Nitái Vijáya Gaurangától. A program alatt frissítővel, harapnivalóval és teával/limonádéval várunk. A program kötetlen, nincs merev-frontális oktatás, csak laza tanulás. Olyan témákra fókuszálunk, ami nem az asztrológia száraz része, hanem a csillagbölcselet mindennapi gyakorlati haszna, esszenciája szinte beépül a résztvevőkbe. Lesz idő kérdésekre és személyes, egyéni problémákra. A tagok számára zárt FB csoportot üzemeltetünk folyamatos eszmecsere céljából. A programokra kizárólag előzetes bejelentkezéssel tudsz jönni (a harapnivalók és nyomtatott segédanyagok, jegyzetek előkészítése végett) – kérlek, tisztelj meg minket azzal, hogy előre jelzed érkezésed! (fodorkata108(kukac)gmail.com; 20 535 95 40)

Program és tematika:
17:45-18:00 Ropogtatnivalók és teák bekészítése hangolódás, darshan
18:00-19:30 Havi téma, előadás a védikus asztrológia témájában
19:30-20:45 Példaképletek és tapasztalatcsere a témában további frissítők mellett
21:00 Ekkor kell elhagynunk az épületet

Az első negyed utolsó témája:

Április 10. Tehetség a horoszkópban
Különleges képességek, diszciplínák, egyéni erősségünk felfedezése saját képletünkben. Milyen tevékenységek által válhatunk elégedetté? Mi a feladatom és miben lehetek én a legjobb? Képességeink akadályainak elhárítása

Részvételi díj: Adomány jelleggel (Javasolt hozzájárulás a terembérlethez, frissítőkhöz, segédanyagokhoz 3000 Ft/fő/alkalom – de mindenki lehetősége szerint.)