Főiskolánk februári és márciusi tanfolyamai

Admin Budapest programajánló, Hírek, Oktatás, Programajánló

Védikus filozófia, 1 éves asztrológia, kezdő és haladó jógatanfolyam, jóga workshopok, és oktatói továbbképzések, Szúrja-namaszkára kurzus, meditációs és önismereti tanfolyam.

2015. február 11. (szerda) 18:00-20:00 óra között

Tanfolyamunk bevezető kurzus, amely áttekintést ad a hindu vallási irodalom által leírt filozófiai tanításokról, lételméleti kérdésekről. A résztvevők a Védák tanításai, az eredeti tudás irodalmi gyöngyszemein keresztül kaphatnak válaszokat az emberi élet értelmére. A tanfolyam egyben előkészítő a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola teológia és jógamester szakának szóbeli felvételi vizsgájára.

A kurzus 10 alkalmas, 10 héten át hetente egyszer (szerdánként), alkalmanként 2 órán át tart.

Oktató: Siku Andrea (Rádhiká Déví Dászí)

KEZDŐ JÓGA TANFOLYAM HÉTVÉGÉN IS!

2015. február 14. (szombat) 18:15-20:15 óra között

A kurzus résztvevői teljes ismeretet kapnak a jógáról, ezen belül is a képzés nagyobb hányadát a hatha-jóga elemeinek elsajátítása teszi ki. A kurzus egyben előkészítő tanfolyam is a Főiskola vaisnava jógamester BA képzés jóga felvételi vizsgájára.

Kezdő jóga tanfolyamunk 10 alkalmas, 10 héten át hetente egyszer, alkalmanként 2 órán át tart. 

Oktató: Képes Andrea

2015. február 15. (vasárnap) 10:00-18:00 óra között

Jógaoktatói továbbképzéseink célja, hogy minden lelkes jógázónak és jógaoktatónak segítséget nyújtson a jógában való eredményes fejlődéshez. Elméleti és gyakorlati képzést foglal magában. Jelen kurzus során a páros gyakorlatok hatha-jógaórák keretén belül való alkalmazására fókuszálunk.

Oktató: Medvegy Gergely

2015. március 1. (vasárnap) 10:00-13:00 óra között

A képzés célja, hogy a résztvevők alapos ismeretet szerezzenek a jógagyakorlatok kedvező élettani hatásairól és precíz kivitelezéséről, valamint megtanulják a különböző típusú gyakorlatsorok felépítésének módszerét. A megértést és a fejlődést rávezető technikákkal, segédeszközök használatával és lényegretörő elmélettel segítjük elő. A foglalkozások tudatosabbá tesznek, és hatékony fejlődést eredményeznek. Jelen workshop témája: álló és egyensúlyi ászanák.

Oktató: Medvegy Gergely

2015. március 2. (hétfő) 17:00-19:00 óra között

Ez a képzés mind elméleti, mind gyakorlati felépítését és tematikáját tekintve a kezdő tanfolyam folytatása. Azoknak ajánljuk, akik azon már részt vettek, vagy nem teljesen kezdők.

Haladó jóga tanfolyamunk 10 alkalmas, 10 héten át hetente egyszer, alkalmanként 2 órán át tart.

Oktató: Nikodemus Katalin (Karuna-szindhu Déví Dászí)

A NAGY ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL ÚJABB 1 ÉVES VÉDIKUS ASZTROLÓGIA KURZUS INDUL A BHAKTIN!

Első alkalom: 2015. március 10. (kedd) 18:00-21:00 óra között

A tanfolyam célja, hogy biztos asztrológiai alapot adjon a résztvevők önmegismerésének kiteljesedéséhez, illetve előkészítse a magasabb szintű asztrológiai tudás befogadását.

A kurzus időtartama: 1 év (24 alkalom). Az órák kéthetente, keddenként 18:00-21:00 óra között kerülnek megtartásra. 

Oktató: Saródy Judit asztrológus és integrál asztroterapeuta

2015. március 17. (kedd) 18:00-20:00 óra között

Gyakorlatorientált kurzus azok számára, akiknek célja az ősi védikus pszichológia szemléletrendszerét és a meditáció módszerét is felhasználó önismeret és személyiségfejlesztés megvalósítása.   

Tanfolyamunk 10 alkalmas, 10 héten át hetente egyszer (keddenként), alkalmanként 2 órán át tart.

Oktató: Siku Andrea (Rádhiká Déví Dászí)

2015. március 17. (kedd) 18:45-20:45 óra között

A kurzus résztvevői teljes ismeretet kapnak a jógáról, ezen belül is a képzés nagyobb hányadát a hatha-jóga elemeinek elsajátítása teszi ki. A kurzus egyben előkészítő tanfolyam is a Főiskola vaisnava jógamester BA képzés jóga felvételi vizsgájára.

Kezdő jóga tanfolyamunk 10 alkalmas, 10 héten át hetente egyszer, alkalmanként 2 órán át tart. 

Oktató: Képes Andrea

2015. március 22. (vasárnap) 10:00-18:00 óra között

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megtanuljanak mindent, ami a szabályos kivitelezéshez elengedhetetlen. A képzés különlegessége, hogy egyedülálló teljességgel tárja fel a napüdvözlet minden részletét és gyakorlásának teljes skáláját. Résztvevők a tanfolyam után alkalmassá válnak arra, hogy biztonsággal gyakorolják a napüdvözletet, és aztán azt akár oktassák másoknak. Intenzív 8 órás tanfolyam, amelynek során elméleti előadások és gyakorlati órák felváltva követik egymást.

Oktató: Medvegy Gergely

2015. március 29. (vasárnap) 10:00-13:00 óra között

A képzés célja, hogy a résztvevők alapos ismeretet szerezzenek a jógagyakorlatok kedvező élettani hatásairól és precíz kivitelezéséről, valamint megtanulják a különböző típusú gyakorlatsorok felépítésének módszerét. A megértést és a fejlődést rávezető technikákkal, segédeszközök használatával és lényegretörő elmélettel segítjük elő. A foglalkozások tudatosabbá tesznek, és hatékony fejlődést eredményeznek. Jelen workshop témája: gerincfelébresztő és átmozgató workshop.

Oktató: Medvegy Gergely

Hétfőnként 19:15-20:45 óra között. Oktató: Nikodémus Katalin (Karuná-Szindhu Déví Dászí)

Keddenként 17:00-18:30 óra között. Oktató: Képes Andrea

Szerdánként 19:15-20:45 óra között. Oktató: Medvegy Gergely

Csütörtökönként 18:00-19:30 óra között. Oktató: Hegedűs Zsolt

Bejelentkezni nem szükséges. Az első alkalom ingyenes!