Gyereknap és ételosztás a Debreceni Govindában

Admin Hírek, Programajánló

A Debreceni Govinda Étterem és Kulturális Központ évek óta részt vállal a Food For Life – Ételt az Életért Program karitatív tevékenységében. Kezdetben havi rendszerességgel, 2013 májusától pedig minden vasárnap oszt ingyen ételt rászoruló családok számára.

Gyereknap alkalmából idén is különleges programmal, játszóházzal (arcfestéssel, kifestőkkel), valamint játék- és könyvosztással kívánja örömtelibbé tenni a nehéz sorsú családok gyermekeinek életét (május utolsó vasárnapján 12 órától). Az évek óta sikeres napon a hagyományos játékválogatáson túlmenően ezúttal egyedi ajándékcsomagokkal is készülnek az alapítvány önkéntesei, melyben színezők, plüssállatok, játékok, újságok, matricák és számos más meglepetés várja a vendégeket. Az ételosztás a családsegítő által kijelölt leginkább rászoruló családok számára lesz csak elérhető, a játékos foglalkozások azonban mindenki számára nyitottak!

Emellett az évek óta megszokott édességosztás se marad el! A program végeztével garantáltan senki nem távozik majd üres kézzel!