Május-június: Főzőtanfolyamok Budapesten (kezdő, haladó, magyaros)

Admin Budapest programajánló, Életmód, Hírek, Programajánló, Receptek

VegaKaland főzőtanfolyam „Mennyei konyha, Isteni ízek”
Haladó indiai főzőtanfolyam (egy alkalom)
 
Időpont: 2015. május 16. Szombat 10.00-16.00-ig
 Az indiai vegetáriánus konyha a világ legváltozatosabb és legízletesebb főzési hagyománya. A Lélek Palotája ezen képzése segít az indiai ételek készítésében tovább fejlődni és azokat az ételtípusokat elsajátítani, melyek egy kis gyakorlatot igényelnek. Várjuk elsősorban azok jelentkezését, akik már korábban részt vettek főzőtanfolyamunkon vagy szoktak indiai ételeket készíteni. Ha valaki mégis kezdőként jelentkezik, annyit veszít, hogy már nem beszélünk át olyan részletességgel mindent.
 Ár: 9000 Ft
Kétalkalmas magyaros vegetáriánus főzőoktatás (még van hely)
2015. április 25. és május 9. Szombat 10.00-16.00-ig (ha esetleg valakinek nem megfelelő mind a két alkalom, lehet csak az egyikre is jelentkezni, vagy kombinálva a haladó indiaival)
Kíváncsi vagy hogyan csalogathatod elő megszokott ízeidet vegetáriánus módon? Akkor gyere el és megtanulhatod a húst helyettesítő alapanyagok készítését, mint pl. a szejtán (búzahús), illetve olyan ételeket ahol a húsokat, a halat és tojást helyettesítjük meglepő hasonlósággal. A menük tartalmazni fognak előételt, hideg és meleg konyhát, valamint édességeket. (pl. halászlé, piskóta, kolbász, rántott szelet, majonéz, pörkölt stb.)
Ár: 15.500Ft
Kétalkalmas intenzív indiai kezdő főzőtanfolyam
2015. május 31. és június 7. Vasárnap! 9.00-12.30-ig
 
Az indiai vegetáriánus konyha a világ legváltozatosabb és legízletesebb főzési hagyománya. A Lélek Palotája képzése bevezetést nyújt a hús nélküli, lakto-vegetáriánus és vegán életmód alapelveibe és gyakorlatába.A tanfolyam során a résztvevők megismerkedhetnek a vegetáriánizmus egészségügyi vonatkozásaival, az ájurvéda tanításaival és az indiai konyha hagyományaival.Megtanulják a főzési technikákat, a fűszerezés alapelveit, valamint a tipikus indiai fogások receptjeit és elkészítési módjukat.
Ez a tanfolyam rövidebb óraszámban viszont preparációk készítésében nem sokban különbözik. Ez azoknak kedvez akik, vagy nem érnek rá szombatonként vagy nem szeretnék a teljes napjukat a szép időben házon belül tölteni.
Ár: 14.000
Helyszín: Lélek Palotája, Budapest III. ker. Csillaghegy, Lehel utca 15-17.
Tel: +36-30 643-31-13
Jelentkezés: [email protected]
Keresd fel facebook oldalunkat is: Vegakaland főzőtanfolyam