Krisna-völgy az Utazás Kiállításon

Admin Hírek, Krisna-völgy

Krisna-völgy turisztikai csapata évek óta részt vesz Magyarország legnagyobb turisztikai expóján az Utazás Kiállításon (02.26-03.01). A részvételünk célja, Krisna-völgy mint különleges úti cél széleskörű bemutatása a turisztikai szakma részére, és ismertebbé tétele a nagyközönség számára.

Az Utazás Kiállításon idén az A pavilon 208/B1 standján várjuk szeretettel, és indiai csemege kóstolóval, nyereményjátékkal, s persze kihagyhatatlan programajánlatokkal mindazokat akik, már jártak nálunk, vagy esetleg még nem… de szívesen ellátogatnának egy, vagy akár több napra is Krisna-völgybe a családjukkal együtt!

Külön érdekesség, hogy nem csak a helyi turizmus “szűk” bemutatására készülünk, hanem pl. Krisna-völgy legújabb, saját előállítású “házi termékeit”, standunkon egy mini installáció keretében tervezzük bemutatni a kedves vendégeinknek.

Krisna-völgy

Nyereményjátékunk keretében pedig, legalább 40! szerencsés juthat majd hozzá a Krisna-völgyi Családi Belépőjegyéhez, melyet a kiállítás után nemsokkal postázunk a címükre. Továbbá a Krisna-völgyi Facebook oldalunkon is nyomon követhetőek leszünk: https://www.facebook.com/krisnavolgy?fref=ts

Szeretettel várunk tehát Mindenkit, aki szívesen megismerné Európa legnagyobb ökofalvát és vaisnava zarándokhelyét – s ha valaki ezen a hétvégén csak a fővárosig jutna – irány az Utazás Kiállítás! 🙂

www.krisnavolgy.hu

http://utazas.hungexpo.hu/