Lelki útravaló és ősi bölcselet – programok Debrecenben

Admin Életmód, Hírek, Programajánló

A december mindannyiunk számára a Szeretet Ünnepére való készülődés jegyében zajlik. A minket körülvevő számtalan impulzus között jó, ha időt tudunk szakítani a csendes elmélyedésre. A Debreceni Govinda decemberben is nyitva áll a lelki töltődésre, meditálásra, közös éneklésre vágyók előtt, ahogy változatos menüivel szeretettel várja éttermi vendégeit is. December 24-én, 11 és 14 óra között ünnepi menüvel és meglepetés édességgel várja az ide érkezőket!

Debrecen

Reggeli programok:

Parīksit Mahārāja-nak tudomására jutott, hogy egy héten belül meg fog halni, ezért lemondott egész királyságáról, s visszavonult, hogy a Gangesz partján böjtöljön haláláig, s lelki megvilágosodást érjen el. Parīksit Mahārāja bölcs kérdései és Śukadeva Gosvāmi csodálatos válaszai az önvaló természetétől a világegyetem eredetéig mindent felölelnek. E kérdések és válaszok alkotják a Srīmad Bhāgavatam alapját.”

Ha szeretne hallani ezekről az ősi bölcsességekről, és érdekli, miért van annyi szenvedés a világban, és miként teremthetjük meg magunkban a testi-lelki harmóniát, jöjjön el a 7-től 8-ig tartó reggeli programokra.

Péntek esti Mantra Yoga Estek:

Látogasson el a Debreceni Govinda péntek esti, 18 órától kezdődő programjaira (Mantra Yoga Estek), és élje át a közös mantra-éneklés és meditáció tisztító erejét!

„Minden lelki dologban az ember első kötelessége az, hogy uralkodjon az elméjén és az érzékein.” „A yoga folyamatának célja az érzékek szabályozása.” (Śrīla Prabhupāda)

időpontok: december 11. és 18. , 18 órától

Karácsonyi zárva tartás:

A Debreceni Govinda december 24-éig a megszokott időpontban várja vendégeit, december 24-én pedig 11 és 14 óra között, karácsonyi menüvel és édesség meglepetéssel szolgálnak minden érkező számára! J

Zárva tartás: 2015. december 25- 2016. január 3.

Nyitás: 2016. január 4.

Bővebb információkért látogasson el a www.harekrisna.hu oldalra, vagy a Debreceni Govinda facebook.oldalára.

Debrecen