Megjelent Egyházunk környezetvédelmi kiadványa

Admin Hírek, Kiemelt

A világpolitikáról, a gazdaságpolitikáról, a társadalompolitikáról, de már az egyházpolitikáról szóló híradások is a környezetrombolás aggodalomra okot adó híreivel terheltek. Ferenc pápa enciklikát ad ki a témában, a párizsi klímacsúcs egyetemes klímamegállapodást sürget, köztársasági elnökünk elektronikus aláírásgyűjtésbe kezd egy világméretű klímavédelmi akció keretében. Az élhetetlen körülmények egyes kontinenseken olyan méreteket öltenek, hogy akik tehetik, elhagyják hazájukat, hogy jobb jövőt biztosítsanak a családjuknak.

Ebben a vészterhes helyzetben és időszakban Egyházunk sem hagyja szó nélkül a körülöttünk zajló jelenségek, események alakulását, ahogyan eddig is igyekezett hangot adni annak, hogy az emberiséget, azaz mindannyiunkat milyen hatalmas felelősség terhel a világ sorsának alakulása tekintetében. 2015-ben Egyházunk kifejezetten Bhumi devi, azaz Földanya megóvása kérdésének szenteli az évet, ennek szellemiségében keletkezett a környezetvédelem témáját felölelő, hétköznapi-tudományos cikkeket tartalmazó Vissza Istenhez Magazinunk legújabb száma.

Amennyiben szeretne vásárolni ebből a számból, személyesen elér bennünket a Krisna-völgyi Búcsú VIP sátrában, vagy év közben a Budapesti Hare Krisna oktatási és Kulturális Központban.

Online megrendelésre is van lehetőség, ebben az esetben itt rendelhet.

Ha szeretne előfizetni a Vissza Istenhez Magazinra, itt megteheti.

A tartalomból:
A Béke képlete
Biokertészeti gyorstalpaló
Miért legyen zöld a háztartás?
Fenntartható (?) fogyasztás

Várjuk megrendelését!

world-303376_1280