Új ételosztópont nyílt Marcaliban

Admin Ételosztás, Hírek, Kiemelt, Rólunk írták

A nehéz sorsú családokon segít Somogyban is az országos hatókörű Ételt az Életért Szegényélelmezési Program. Szerdán Marcaliban nyitotta meg kapuit az Ételt az Életért Program, a Krisna-hívők a helyi önkormányzattal és családsegítővel együttműködésben hozták létre az új ételosztó helyszínt, az elsőt a megyében.

270418_krisna-etelosztas1

Fottás: Sonline.hu

 

– A hetente esedékes ebédosztáson a kistérségben élő 200 rászoruló számára jut majd meleg ebéd, gyümölcs és más finomságok – mondta Szilaj Péterné (Gandharvika prema dasi) a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének kommunikációs vezetője. – A nehéz sorsú családok megsegítésére különösen nagy szükség van a téli fűtési szezonban.

DSC_8284_resize-800x531

Fottás: Tavitv.hu

 

Hozzátette: az akció nagyszerű példája az állami, az egyházi és a civil szektor hatékony összefogásának, mellyel eredményesen lehet küzdeni akár a vidéki mélyszegénység ellen is. Az országos hatókörű Ételt az Életért Szegényélelmezési Program célja a rászorulók ingyenes ételosztás útján történő megsegítése. A Krisna-tudatúak célja, hogy a hagyománynak eleget téve, templomaik 10 kilométeres körzetében ne legyen éhező ember.

Forrás és fotó: Sonline.hu >>

Fotó forrása: TaviTV.hu >>