Október 3.: Vasztu – a térrendezés életminőség javító tudománya (oktatás)

Admin Budapest programajánló, Életmód, Hírek, Programajánló

A Vasztu (vagy ahogyan Magyarországon ismerjük: a Vaszati) tudománya 5000 évre nyúlik vissza, mégis tökéletesen alkalmazható a mai korban. A sorsunk lehetőségek tárháza. Mindannyian kapunk választásokat, de rajtunk múlik, mennyit tudunk kihasználni belőlük.

Ha otthonunk harmóniában a természet törvényeivel – azaz elrendezése és berendezése nem mond ellent a Vaszati törvényeinek -, akkor az élet számos területén (pénzügyi helyzet, karrier, párkapcsolat, lelki élet, egészség) folyamatos fejlődést tapasztalhatunk. A gondok és nehézségek elkerülnek, vagy ha mégis jönniük kell, könnyebben túllépünk rajtuk.

Tehát lakhelyünk segíthet abban, hogy a sorsunk adta lehetőségeket maximálisan kihasználhassuk!

Oktató: GYÖRGYI KORNÉL – OKL. VASZATI SZAKTANÁCSADÓ

Kornél így ír magáról: “Tanulmányaimat a Műszaki Egyetemen folytattam, majd ipari formatervező szakon diplomáztam. A gépek, járművek, tárgyak világa után az épületek, az építészet még inkább elkezdett érdekelni.

Nem sokkal később rátaláltam a Vaszatira. Ebben a tudományban végre igazi mélységet és értelmet nyert számomra a mérnöki tudomány. Ezt kerestem oly sokáig. Most hogy megtaláltam, minél több emberhez szeretném eljuttatni. Elsősorban Budapesten, Kecskeméten, de az ország más területein is szívesen segítek. web: www.yantra-home.hu

A tanfolyamon megismerkedünk a vasztu alapelveivel. Célunk, hogy a saját otthonunk energiamintáit és az áramlásokat megtanuljuk kimérni, majd az így kapott eredményt közösen elemezve feltárhatjuk a nemkívánatos energiablokkokat. A hibák korrigálására pedig számos ötlettel, praktikával, illetve a yantrák használatával ismerkedünk meg. 

A vasztu ismerete azért fontos, mert a sorsunk alakításához kapunk ezáltal segítő eszközt. Életünk karmikus vonulatán bizonyos keretek között képesek vagyunk változtatni, s ebben nem elhanyagolható tényező annak az energiamezőnek a tisztasága, ahol lakunk.

Biztosak vagyunk benne, hogy a gyakorlatorientált tanfolyam, sok hasznos tanáccsal látja el a jelentkezőt.

Időpont: 2015. október 3. Szombat, 10.00-15.00-ig (sok kérdés esetén esetleg elhúzódhat)

Helyszín: Bp. 1039 Lehel u. 15-17.

Ár: 8000Ft

Jelentkezés: [email protected]

A jelentkezés feltételei: Az összeg felének előzetes befizetése személyesen vagy számlaszámra: 10201006-50280740-00000000, számlatulajdonos Govinda éttermek Kft. Kérjük, tüntesse fel nevét illetve a tanfolyam típusát (vasztu). A megértést köszönjük!

Tel: +36 30/643 31 13

A tanfolyamon szükség lesz az elemezni kívánt lakás vagy ház mérethelyes alaprajzára, melyen az északi irány pontos jelölése is nagyon fontos.
Mivel a védikus tudományok szorosan összefüggnek egymással, ezért az asztrológiai képletünk segítségével a ház alkotta energiamezőben a személyes vonatkozásokat is vizsgálat alá tudjuk vonni. A résztvevők ezért pontos születési idővel is készüljenek (óra, perc pontosság, de legalább napszak)

Érdemes még ceruzát, színes ceruzát, filctollat, radírt, egyenes és derékszögű vonalzót is hozni.