Ételt az Életért adventi ételosztások Pécsett

Admin Hírek, Képtár

December 4-én pécsi Ételt az Életért Programunk megkezdte az év utolsó kiemelt ételosztásait. A nagy hideg és a közbe eső nehézségek ellenére jól sikerült. Most is a Heti Betevő csapatával közösen szerveztük meg az akciót. A saját és a betevők önkéntesein kívül nagy örömmel fogadtuk a pécsi Radnóti középiskola tanulóit 12 fő akik ajándékkal is készültek  🙂 250 adag meleg ételt, chilis babot, zsemlét , édességet, halavát, gyümölcsöt osztottunk. Valamint a nagy hidegben jól esett nekik a meleg tea is, amivel kedveskedtünk amíg sorban álltak. A nehéz sorsú családokat a családsegítő szolgálat értesítette, valamint a környék otthontalan lelkeinek is jutott az ételből.

December 5-én a Zöld Terasz Alapítvány felkérésére vettünk részt az általuk szervezett Télapó ünnepségen amit nehéz sorsú gyerekek részére szerveztek, 80 gyermeknek. Alapítványunk 100 adag limonádéval, halavával és gyümölccsel kedveskedett a gyerekeknek és jutott egy kis kóstoló a felnőtt szervezőknek is, valamint a Télapónak is 🙂
A sorozatot 8-án folytatjuk a felnőtt fogyatékkal élőknél az Endreszben 🙂 , sőt Karácsony előtt is megismételjük az akció sorozatot 🙂  – írják pécsi önkénteseink.