Június 12.: Virágünnep Krisna-völgyben

Admin Hírek, Krisna-völgy, Krisna-völgy programajánló, Programajánló

Kis ajándékkal készülünk ezen a napon minden kedves látogatónknak!
Ezúttal a vendégvezetés során nem csak a szentély felfedezése lesz a cél. Kedves látogatóinkat egy kis sétára invitáljuk virágkertészetünkbe, ahol megismerkedhetnek az öko kertészet előnyeivel.
Szeretnénk bemutatni Önöknek,hogyan jelenik meg a virág kultúránkban. A templomban vendégeink kipróbálhatják és meg is tapasztalhatják egyik ősi hagyományunkat, mely során virágot ajánlunk fel az oltáron.
Virágünnep
Az Isodyana Botanikus Kertünk csodálatos virágokkal látja el Krisna-völgyet az év minden hónapján. Megismerkedhetnek egy fotókiállítás keretén belül a botanikuskertünk gyönyörű növényeivel melyek minden évszakban más arcukat mutatják. Ugyanilyen formában elhozunk Önöknek egy egyedülálló gyűjteményt is, a különleges illatáról, színeiről híres Frangipániról más néven Templomfáról. A Frangipánit éppen ez idő tájt ültetik Krisna-völgyben, hogy a Búcsú időszakára (július vége) teljes pompájában akár meg is vásárolhassák kedves vendégeink.
Éttermünkben finom, hagyományos indiai és virágos ételekkel várjuk Önöket.
További programként vállalkozó szellemű vendégeink fel is ölthetik magukra hagyományos öltözékünket, a szárit, vagy részt vehetnek foglakozásokon: hennafestés, csillámtetoválás, gyermekeknek papírhajtogatás, színezés.
Sok szeretettel várjuk Önöket!
Virágünnep