Május 28-29.: Vegetáriánus főzőtanfolyam (Eger)

Admin Életmód, Hírek, Oktatás, Programajánló

mahadzsanA tanfolyamot Pálok Péter (Mahadzsan) tartja, aki 1997-óta szakács. (Specialitása az indiai konyha, imádja a fűszerek gazdagságát, a zöldségekhez és tejtermékekhez használható főzéstechnikai módokat. 2004-ben a TV Paprika forgatott vele egy 10 részes sorozatot Isteni Ízek avagy Főzzön együtt Mahadzsannal!címmel, ami több éven át az egyik legsikeresebb műsora volt a tévécsatornának.)

Időpont: 2016. május 28-29. (szombat-vasárnap) de. 10 órától- kb. 14h.-ig.

(az alkalmanként ~4 órásra tervezett eseményen megismerkedhetünk a vegetáriánus táplálkozás elméleti alapjaival, közösen elkészítjük az ételeket, majd közösen elfogyasztjuk a többfogásos ebédet.)
A 2 alkalmas tanfolyamot egymást követő napon, szombat és vasárnap tartjuk.

Mit főzünk? 6-6 féle vegetáriánus finomságot, a levestől kezdve, több féle főételen és a csemegén keresztül az édességig. Kiderül hogyan lehet pergős a rizs, milyen indiai fűszereket milyen alapanyagokkal kombináljunk és megismerhetjük a tradicionális édességek elkészítésének művészetét.

Prasadam

Helyszín: Govinda Étterem Eger, Tűzoltó tér 5.

Ára: 16.000 Ft. (a 2 alkalom együtt), mely tartalmazza az alapanyagok biztosítását és természetesen az elkészített fogások elfogyasztásának lehetőségét is. (meg is esszük, amit kifőztünk magunknak 😉

Maximálisan 10 fő jelentkezését tudjuk csak elfogadni. (ennyien kényelmesen elférnek a konyhában és mindenki lehetőséget kap az gyakorlati fogások eltanulására is)

A részvétel feltétele:
– orvosi igazolás, hogy Ön nem fertőző vagy ha van saját érvényes egészségügyi könyv (Üzemorvostól igényelhető, 3 hónapnál nem régebbi tüdőszűrő eredménnyel). A lényeg a betegségmentes állapot.
– 8.000 Ft. előleg befizetése

Bővebb infó és jelentkezés:
– az étterem email címén: [email protected]
– személyesen az étteremben (Tűzoltó tér 5.)
– az éttermi telefonon: +36-70/2222-631

2015. novemberében már volt egy 5 alkalmas főzőtanfolyam (a képeket itt lehet megtekinteni), de ez a hétvégi esemény nem kapcsolódik az előzőhöz, bárki jelentkezhet.

Amit érdemes magukkal hozni:

– saját papucs és kötény
– jegyzetfüzet, toll
+ nagy adag lelkesedés 🙂
6 fogásos menüsor/nap
Engedje meg, hogy bebizonyítsuk Önnek: a vegetáriánus ételek finomak, változatosak és nem nehéz elkészíteni azokat. Várjuk jelentkezését!