Május 29.: Ájurvédikus alapismeretek (1 napos workshop)

Admin Budapest programajánló, Hírek, Programajánló

ayurvedaAz Ájurvéda az élet tudománya. Eredete több ezer évre nyúlik vissza.  A testünk egy tökéletesen megalkotott gépezet, melynek harmóniában kellene állnia a lélekkel valamint a környezeti és mentális behatásokkal.

A legfontosabb, ami az ájurvedát megkülönbözteti a mai orvosi módszerektől, hogy nem használ általános gyógymódot vagy tanácsot, hanem mindig az egyén veleszületett testtípusának megfelelően kezel. Ha az életünk folyamán nem a számunkra megfelelő ételeket fogyasztjuk, kibillen a saját dósánk (testalkat) és ez több problémát von maga után.

Hogyan is lehet alkalmazni egy ötezer éves tudományt? Erre és még sok hasonló kérdésre kaphatsz választ,a hol többek között a tavasz közeledtével elsajátíthatjuk az évszakra vonatkozó egészségmegőrző életmódot. Tarts velünk!

Az előadást Károlyi Bánki Viktória – Ájurvédikus terapeuta, Természetes gyógymód tanácsadó tartja. Ő maga 15 éve foglalkozik ájurvédával. Nemcsak gyógyít, de oktatja is eme ősi tudományt. Indiában tanulta a gyógyászat alapjait.
Az előadás célja, hogy a hozzánk látogatók rendszeres előadásokat hallhatnak érdekes, időszerű és mindenkit vonzó témákról.

Helyszín: Lélek Palotája,Budapest 1039. Lehel utca15-17.
További információ: Kundaváli Nóra+36/30-643 31 13

Ár: 12 000 Ft
Időpont: 2016. május 29., vasárnap
9:00-15:00
Kezdés: 09 óra 00 perc
Időtartam: 06 óra 00 perc