Március 18.: Örökérvényű tudás – a Védák titkai előadássorozat (Veszprém)

Admin Hírek, Programajánló

A Bhagavad-gítá, olyan tudást tartalmaz, mellyel, mindenki boldogabbá teheti életét! Hogyan is tud boldoggá tenni ez a tudás?

Bhagavad-gítá - kötet

  • Sokkal többről van itt szó, mint fizikai világban történő létezés csalóka örömeiről. Messze túlmutat bolygórendszerünk felépítésén, továbbá az Univerzum felfoghatatlan felépítésén, méretein túl, a végtelen Lelki Ég legváltozatosabb világáig.
  • A valódi én, pontos ismeretét adja, egyszerűen, mintha csak egy tükörbe néznénk, és láthatóvá válik Igazi Lényünk! A Bhagavad-gítá, a legtisztább tükör!
  • A tudás fontos elemei, amiről még említést teszünk a Bhagavad-gítá alapján, Legfelsőbb Személy megismerése, az Idő kerekének megállítása, valamint Tetteink Művészi szintre való felemelése!

Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket, akik védikus írások legátfogóbb, legnépszerűbb könyvéből kaphatnak valódi információkat ezen az előadáson. Mindenkinek hasznára válik, hogy elérje a valódi boldogságot, melyre mindnyájan vágyakozunk.

A program ingyenes, de aki szeretne költségeinkben osztozni nagylelkű adományával, azt hálás szívvel megköszönjük.

Könnyebb tájékozódás érdekében csak két információt szeretnék közöni, hogy az esemény a belvárosi üzletházzal szemben lesz, az Ikon felett!

Köszönöm figyelmeteket, Szeretettel várunk benneteket!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1583262381995663/