Március 8.: Készülj a tavaszra az Ájurvédával!

Admin Budapest programajánló, Életmód, Hírek, Programajánló

Szeretnéd megtanulni az Ájurvéda alapjait? Szeretnéd megtudni, hogy hogyan alkalmazzuk az ájurvédát életünkben? Mennyiben változtatna mindennapjaidon egy ájurvédikus szemlélet? Akkor gyere el hozzánk és mi megtanítjuk Neked!

Az Ájurvéda az élet tudománya. Eredete több ezer évre nyúlik vissza. A testünk egy tökéletesen megalkotott gépezet, melynek harmóniában kellene állnia a lélekkel valamint a környezeti és mentális behatásokkal.

Mortar with fresh rosemary and dried spices

A legfontosabb, ami az ájurvedát megkülönbözteti a mai orvosi módszerektől, hogy nem használ általános gyógymódot vagy tanácsot, hanem mindig az egyén veleszületett testtípusának megfelelően kezel. Ha az életünk folyamán nem a számunkra megfelelő ételeket fogyasztjuk, kibillen a saját dósánk (testalkat) és ez több problémát von maga után.

Hogyan is lehet alkalmazni egy ötezer éves tudományt? Erre és még sok hasonló kérdésre kaphatsz választ,a hol többek között a tavasz közeledtével elsajátíthatjuk az évszakra vonatkozó egészségmegőrző életmódot. Tarts velünk!

Az előadást Károlyi Bánki Viktória – Ájurvédikus terapeuta, Természetes gyógymód tanácsadó tartja. Ő maga 15 éve foglalkozik ájurvédával. Nemcsak gyógyít, de oktatja is eme ősi tudományt. Indiában tanulta a gyógyászat alapjait.

Az előadások klub jelleggel kerülnek megrendezésre, melynek célja, hogy a hozzánk látogatók rendszeres előadásokat hallhatnak érdekes, időszerű és mindenkit vonzó témákról. A 4 alkalmat követően –ahol megismerkedünk az alapokkal- tovább folytatódik az előadássorozatunk!

Időpont: 2016. március 8-tól április 5-ig keddenként 18:00-19:30-ig.

Ár: 6.000 Ft/fő/4 alkalom

Tematika:

  1. Ájurvéda története és alapjai
  2. Személyes testtípus meghatározása
  3. Egészségmegőrzés 3 alappillérje (Ahára – Táplálkozás, Vihára-Életvitel, Aushadi-Gyógynövény használat)
  4. Gyakorlati alkalmazások a mindennapokban

Jelentkezés: [email protected]

Érdeklődni: Kundaváli Nóra +36 -30/ 643-31-13

Helyszín: Lélek Palotája, 1039. Budapest, Lehel utca 15-17.