Meditációs reggelek és mantrajóga-estek Debrecenben

Admin Hírek, Programajánló

A Debreceni Govinda hétköznap reggel és délután mindenki számára nyitva áll. Kezdjétek itt a napot közös énekléssel és tánccal; hallgassátok meg reggeli előadásainkat, és vegyetek részt egy közös beszélgetésben!

Ha különleges ízekre, tápláló és egészséges ételekre vágytok, szeretettel látunk benneteket éttermünkben, ahol megtapasztalhatjátok: milyen változatosak a vegetáriánus ételek! Péntek esténként pedig a zenéé a főszerep! Hagyományos és indiai hangszerelésű dalainkat bárki énekelheti velünk! E zenés estek végén éttermünk kínálatából kaphattok kóstolót!

P1130717

” Nem lehetünk boldogok, ha csupán a testet és az elmét tesszük elégedetté, a lélek szükségleteiről pedig nem tudunk.(…) Valójában a lélek igényeit kell kielégíteni.”

“A léleknek csupán arra van szüksége, hogy kijusson az anyagi kötelékek korlátai közül, és hogy teljesüljön a tökéletes szabadság utáni vágya.” (Srímad-Bhágavatam, 1. Ének)

Várunk titeket hétköznap reggelenként közös éneklésre, táncra és egy előadással egybekötött beszélgetésre. E reggeli programok 7-8 óra között zajlanak, és két ősi, ám mindnyájunk számára ma is aktuális bölcsességet tartalmazó könyv verseit és magyarázatait olvassuk el és értelmezzük. E két könyv címe: Srímad-Bhágavatam és Csaitanja-csaritámrita.

Mantra-jóga Estek: Péntekenként, 18-20 óráig, az alábbi időpontokban:

Május 6., 13., 27. 

Péntek esténként közös éneklésre és zenés meditációra hívunk benneteket! Felejtsük el a fárasztó hétköznapok gondjait, és éljük át a mantra-meditáció felszabadító hatását! A program végén pedig kóstoljátok meg ételkülönlegességeinket!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

További információkat találtok a Debreceni Govinda facebook-oldalán, valamint a www.harekrisna.hu weboldalon.