Milyen a lelki habitusod? Védikus személyiségteszt

Admin Életmód, Hírek

3 gunaÉrezted már azt, hogy nem érted, miért, de másképp cselekszel, mint ahogy a józan eszed diktálja? Előfordult már veled, hogy ellentmondásba kerültél azzal, amit a szíved súgott? Ha igen, itt az idő, hogy megismerkedj a kötőerőkkel, és megtudd, hogyan működnek rajtad ezek a finomabb szintű energiák. Töltsd ki a tesztet és tudd meg, a 3 közül melyik kötőerő gyakorolja rád a legnagyobb hatást és hogyan győzheted le őket.

A Bhagavad-gítá bölcsességei szerint a teremtésben születésünktől a halálunkig különféle ún. kötőerők (szanszkritul gúnák) hatnak ránk. A kötőerők az anyagi természet legfinomabb tulajdonságai, olyan energiák vagy ösztönszerű minőségek, amelyek megalapozzák az anyag, az élet, az emberi természet, illetve személyiség létét és kapcsolatait. Befolyásolják mélyebb tudatunk működését, meghatározzák viselkedésünket és a környezeti ingerekre adott válaszaink természetét.

Védikus személyiségtesztünk abban segít, hogy megtudd, milyen kötőerők támogatják, vagy éppen nehezítik mindennapjaidat.

Kattints és töltsd ki ajándék tesztünket >>