Reggeli meditációk és mantra-jóga estek Debrecenben

Admin Hírek, Programajánló

Mantra, jóga, meditáció, béke és harmónia – olyan szavak, melyek napjainkban újra és újra feltűnnek mindenütt. De mit jelent ezek megvalósítása a gyakorlatban? Ha kíváncsi rá, látogasson el a Debreceni Govinda Étterembe és Kulturális Központba, ahol az ínycsikalandozó ételkülönlegességek mellett lelki útravalóval: jó hangulatú programokkal, zenés meditációval, előadásokkal várják az érdeklődőket.

SAM_7897

Reggeli programok: Előadások a Srímad Bhágavatam, valamint a Csaitanja-csaritámrita című művekből (hétköznap reggelenként, 7 és 8 óra között)

„Az igazi tudás az, ha tudjuk a választ arra a kérdésre: „Ki vagyok én”?” (Sríla Prabhupáda)

Ha szeretné megismerni, hogy egy ősi bölcsesség útmutatását követve hogyan kerülhetünk közelebb e mindannyiunkat foglalkoztató kérdés megválaszolásához, látogasson el a Debreceni Govinda reggeli programjaira. (A programon való részvétel ingyenes.)

Péntek esti zenés meditáció: Mantra-jóga Estek: Péntekenként 18-20 óráig

Péntek esténként a zenéé a főszerep: a Mantra-jóga Esteken közös mantra-éneklésre és egy dinamikus, zenés meditációra hívjuk a kikapcsolódásra és lelki feltöltődésre vágyókat. Felejtse el a mindennapok gondjait, és élje át a belső békét és harmóniát!

Az este végén pedig közös lakomára invitáljuk az ide érkezőket, mely során egy kis ízelítőt kaphatnak az Étteremben készült indiai finomságokból.

Ha bővebb információkat szeretne a programokról vagy az étterem menüjéről, látogasson el a Debreceni Govinda fecebook oldalára, vagy a www.harekrisna.hu weboldalra.