Mantra Yoga és szilveszteri zenés-táncos est Debrecenben

Admin Hírek, Jóga, Programajánló

Hangolódjunk  a Karácsonyra yoga-meditációval és lelki üzenetet közvetítő előadásokkal! A Debreceni Govinda december 22-éig vár Benneteket – péntek esténként 6-tól 8-ig zenés meditációs estjeinkre, hétköznap reggelenként 7-8 óra között reggeli programjainkra.

Szilveszterkor pedig zenés-táncos esttel készülünk: december 31-én este 6-tól egy órás közös énekléssel egybekötött zenés est lesz a Govindában, 7 órától 10-ig pedig zenés-táncos felvonulás (harināma) keretében járjuk be Debrecen belvárosát! A fergeteges hangulat garantált!

„(…) az igazi boldogság túl van mindazon, ami ideiglenes.”
„ (…) mielőtt az igazi boldogságot felismerhetnénk, felül kell emelkednünk az anyagi érzékeken.”
(részletek a Születésen és halálon túl c. könyvből)

Reggeli programok: 7-8 óra között
Hétfőtől péntekig reggelenként közös énekkel, meditációval és mindnyájunkat érintő kérdések megválaszolásával kezdjük a napot. Beszélgetünk arról, kik vagyunk, honnan jöttünk és mi a célunk e világban, és persze arról, hogyan lehetünk valóban boldogok! Ehhez segítségül hívjuk az olyan ősi védikus műveket, mint a SrīmadBhāgavatam vagy a Caitanya-caritamrita. 

Zenés programok:
1. MantraYoga Estek:
Péntenként 18-20 óra között: December 8., 15., 22.
A Debreceni Govindában zenével és közös énekléssel zárjuk a hetet. Várunk Benenteket e jó hangulatú, zenés meditációs programunkon és az ezt követő lakomán is!
2. Szilveszteri zenés est és táncos felvonulás Debrecen belvárosában:
December 31-én, vasárnap 18-19 óráig a Govindában tartunk a péntek estihez hasonló zenés programot (bhajan), 19 órától pedig útra kelünk, és teszünk egy zenés-táncos felvonulást (harināma) a belvárosban! A Govindából indulunk, és oḍa érkezünk vissza 22 órára. A tánchoz és énekhez menetközben is bárki csatlakozhat. 

Ünnepi zárva tartás: dec. 23-január 1.

Figyeljétek a facebook oldalunkat is >>