Mitől lesz egy bejárat vonzó? Vaszati titkok Indiából (Videó)

Admin Életmód, Hírek

“Az elmúlt nyár egy részét Ausztriában töltöttük,” – írja oldalán Krisna-laya déví dászí – “ahol feltűnt, hogy az ott élők milyen szívesen díszítik otthonuk bejáratának a környékét. A Vaszati szintén ezt javasolja: legyen a házunk bejárata hangsúlyos és vonzó, mert ezzel kedvező energiákat vonzunk otthonunkba még akkor is, ha a bejárat nem a legideálisabb helyre került.

Összefoglalva a bejáratokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:

1.) Legyen kedvező helyen. Energetikai szempontból legjobb az északi vagy a keleti bejárat, de délen és nyugaton is vannak olyan területek, ahol kedvező a bejárat. A mellékégtájakat azonban (főleg a délnyugatot és a délkeletet) jobb kerülni.

2.) Legyen hangsúlyos és szépen – az ízlésednek megfelelően – díszített. Ha szereted a sok virágot, legyen sok virág. Ha azt vallod, hogy a kevesebb néha több, akkor válassz néhány egyszerűbb díszt, vagy növényt. A legfontosabb, hogy amikor hazaérsz és meglátod a bejáratodat, akkor egy olyan igazán jóleső érzés fogjon el…

3.) Használd a főbejáratot! Még ha többnyire autóval is közlekedsz és a garázsból is be lehet jutni a házba, akkor is a bejárati ajtón keresztül érkezz haza és ott hagyd el a házat, amikor elmész otthonról. Egy garázson keresztül hazaérkezni nem egy felemelő érzés még akkor sem, ha történetesen valami szuper autóból szálltál ki… (A Vaszati egyik korrekciós lehetősége az, hogy változtassunk a szokásainkon. Ez a tipp ebbe a kategóriába tartozik!)

4.) Ha társasházban laksz és nem tudsz túl sok díszt elhelyezni a bejáratodnál, akkor legalább figyelj arra, hogy mindig tiszta és szép legyen a lábtörlőd és legyen valami egyszerű dísz az ajtón.

► A videó írásos összefoglalója: https://vaszati.wordpress.com/2017/01…
► YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCkmR…
► Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/vaszati.szov…
► Életjobbító tippek – Vaszati hírlevél: http://vaszati.hu/hirlevel/hirlevel.php

A felvétel teljes egészében Ausztriában készült, 2016 nyarán.”