Autóval, gyorsabban a célok felé

Admin Hírek

Egy nagyon kedves és bőkezű felajánlást kaptunk a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-től. Hitéleti és társadalomépítő munkánk során nagyon sokat utazunk, különösen prédikátoraink, lelki mentálhigiénés gondozást is végző szerzeteseink, valamint közösségünk vezetői, akik próbálják miden nagyobb központunk munkáját koordinálni és összehangolni, ételosztó tevékenységünktől kezdve kulturális és értékmegőrző munkánkig.
 
Az “Egyházi személyek eszközellátásának támogatása” kategóriában pályázati jelleggel nyertük el kedves támogatásukat, 1 000 000 Ft értékben, amelynek célja 1 db gépkocsi beszerzése volt. (Azonosító szám: EGYH-ESZK-19-0032)
 
Közösségünk 2021-ben megvásárolt egy Toyota Corolla Sedan 1.8 Hybrid Active személygépkocsit, amelyre teljes mértékben felhasználta a fenti támogatást. A gépjárművet az egyházi személyek használják szolgálati járműként, általában közösségünk tagjai többen is megosztják azt egymással és egymás segítésére, támogatására is “bevetik” ezeket a gépjárműveket. 
 
A Bethlen Gábor Alapkezelőnek köszönjük a kedves támogatást, amellyel munkánkat segítik és lehetővé teszik, hogy gyorsabban célt érjünk feladataink végzése során.