Megnyit a budapesti Lélek Palotája is!

Admin Hírek, Kiemelt

2020.11.02.

Kedves Vendégeink!

Templomközpontjainkban kérünk, hogy fokozottan figyeljetek a távolságtartásra és a higiéniai szabályok betartására. A járvány megfékezésének elősegítése érdekében minden templomunkban kötelező a maszk viselése! Köszönjük szépen!

2020.09.28.

Örömmel szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy a Lélek Palotája – a budapesti Haré Krisna központ –  szeptember 28-ától ismét a megszokott időben tart nyitva, 04:30-21:00 között, a hét minden napján.
Szervezett vasárnapi “Budapest Szanga” programmal október 4-től várunk Benneteket szeretettel!

2020.09.20.

Egy héttel ezelőtt több zárva tartó központunk és éttermünk után sikeresen megnyílt a Lélek Palotája is.

Újabb örömhírrel szolgálhatunk, miszerint szeptember 21, hétfőtől már a Lélek Palotája összes helyisége, tehát a templomszoba, a B épület és udvar is nyitva áll a látogatók előtt, és biztonságosan látogatható.

Néhány fontos és praktikus tudnivaló:

  • Az intézmény hétfőtől-péntekig és vasárnap 04:30-16:00 óra között, szombaton 17:30-ig lesz nyitva.
  • A Govinda Étterem továbbra is hétfőtől szombatig 11:30-15:00 óra között tart nyitva.
  • A reggeli lelki programok minden nap látogathatóak, ahogy azelőtt is.
  • A vasárnap délutáni Budapest Sanga program szeptemberben még szünetel, további információért figyeljétek a hasonló elnevezésű facebook oldalt.
  • Kérünk mindenkit, hogy központjainkat csak egészségesen látogassa, belépéskor használja a kihelyezett kézfertőtlenítőket és lehetőség szerint tartsa meg a másfél méteres távolságot.
  • A maszk viselése a vendégek számára továbbra sem előírás, azt csupán a Govinda étterem dolgozói kell viseljék.
  • Az intézmény területén folyamatosan gondoskodunk a fertőtlenítésről, hogy ezzel is szavatoljuk látogatóink higiéniai biztonságát.

Reméljük, minél többen éltek majd a lehetőséggel, hogy élvezhessétek a Lélek Palotája különleges lelki hangulatát.

Várunk sok szeretettel!

2020.09.12.

Kedves Vendégeink!

Legutóbbi közleményünkben arról adtunk hírt, hogy az ételosztások és az egri Govinda Étterem után Krisna-völgy is megnyitotta kapuit a látógatók előtt.

Nagy örömmel tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy szeptember 14, hétfőtől már a Lélek Palotáját, és azzal együtt a Govinda Csillaghegy éttermet is megnyitjuk a nagyközönség előtt.

A nyitás fokozatos lesz, a látogatók biztonsága érdekében így némi korlátozásra lehet még számítani, amiről az alábbiakban adunk tájékoztatást:

  • Az épület hétfőtől-péntekig és vasárnap 06:45-16:00 óra között, szombaton 17:30-ig lesz nyitva.
  • A Govinda Csillaghegy étterem hétfőtől szombatig 11:30-15:00 óra között tart nyitva.
  • Egyelőre a komplexum „A” épülete látogatható, melyen belül a Gopál Csarnok, a Govinda étterem, a könyvtárszoba és a mosdók állnak a vendégek rendelkezésére.
  • Minden kedves vendégünket megkérjük, hogy az épületbe lépve használja a kihelyezett kézfertőtlenítőt.

Igyekeztünk mindent megtenni annak érdekében, hogy olyan módon nyithassuk ki újra a Lélek Palotáját, hogy garantáljuk látogatóink biztonságát.

Sok szeretettel várunk benneteket!

Hare Kṛṣṇa

2020.09.05.

Legutóbbi közleményünkben arról adtunk hírt, hogy szünetelő ételosztások a negatív koronavírus teszteredményeknek köszönhetően szeptember 4-én újraindulnak, valamint az egri Govinda Étterem is kinyit a vendégei előtt.

Miután a fertőzésgyanús érintettel kontaktban lévő Krisna-völgyi lakók PCR tesztje szintén negatív lett, Krisna-völgy ugyancsak kinyit. Szeptember 8, keddtől tehát minden turisztikai program az eredeti terv szerint és nyitva tartási idővel érhető el. Részletek a krisnavolgy.hu oldalon, illetve a központ facebook oldalán olvashatók.

A Budapesti Templom, így a Govinda Csillaghegy étterem továbbra is zárva tart, reméljük, már nem sokáig.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk! Hare Kṛṣṇa!

Kapcsolat: info(kukac)krisna.hu

_________________________________________________________________

2020.09.03.

Nagy örömmel jelentjük, hogy ételosztó szolgáltatásunk Budapesten és Egerben is újraindul szeptember 4-én, pénteken. Ételosztóink és a személyzet mindkét városban tökéletesen egészségesek, valamennyien negatív eredményt kaptak a koronavírus szűrésen. Egerben a közkedvelt Govinda Étterem is látogatható lesz péntektől. A budapesti Govinda Éttermek (kivéve Csillaghegyen) változatlan nyitva tartással működnek.

Krisna-völgy, a budapesti Lélek Palotája, illetve a Govinda Csillaghegy továbbra is zárva tart mindaddig, amíg a kontaktkutatás, illetve a tesztelések le nem zajlanak. Amikor mindenki egészségéről megbizonyosodtunk, és fertőtlenítettünk minden épületet, újból kitárjuk kapuinkat a látogatóink előtt. Reméljük, erre minél hamarabb sor kerül!

Továbbra is kérjük kedves vendégeinket, hogy csak akkor látogassák a központjainkat és ételosztásainkat, ha egészségesek és tünetmentesek, viseljenek maszkot, és fertőtlenítsék a kezüket, illetve tartsák meg a szükséges távolságot. Ezzel védhetjük meg magunkat, egymást és hosszú távon szolgáltatásaink zavartalan működését.

Köszönjük az együttműködéseteket, mindenkinek jó egészséget kívánunk! Hare Kṛṣṇa!

Kapcsolat: [email protected]

_________________________________________________________________

2020.09.01.

Az egyházunk budapesti gyülekezetének egyik tagjánál augusztus 31-én pozitív COVID-19 teszteredmény született. Közösségünk ezért biztonsági okokból határozatlan időre bezárja a budapesti Lélek Palotáját, a somogyvámosi Krisna-völgyet, valamint az egri Govinda Éttermet, az ezekhez az intézményekhez tartozó szolgáltatásokat (turizmus, tanfolyamok, ételosztás, éttermek) átmenetileg szünetelteti. Az említett központok újranyitása a kontaktkutatás és a tesztelések függvényében történik majd.

Friss információkért kérjük, figyeld honlapjainkat, közösségi oldalainkat!
Kapcsolat: [email protected]

As one of the members of our Budapest congregation tested positive for COVID-19, our community decided to lock down the Palace of the Soul in Budapest, Krishna-valley in Somogyvámos and the Eger based Govinda Restaurant for an undeterined period. The services performed in these locations (tourism, courses, food distribution, restoration) will be suspended. Reopening of these preises will take place according to the results of tracking down contacts and test results.

For up-to-date information please visit our webpages and social network pages or contact: [email protected]