Nyitási információk: Lélek Palotája, Krisna-völgy, 25. Krisna-völgy Búcsú

Admin Hírek, Kiemelt

A járványügyi helyzet javulása végett, a higiéniás eljárásokat betartva, a budapesti Lélek Palotája központ és Krisna-völgy is megnyitja kaput. A legfontosabb látogatási információk egy helyen.Kedves Vendégeink, Barátaink!

Nagy örömmel szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy 2020.06.01-jétől újra megnyit Lélek Palotája (Haré Krisna Központ Budapest, 1039 Lehel u 15-17.), és ismét közösen vehetünk részt a 🎶programokon!

Annak érdekében, hogy hosszú távon, és minél többen, egészségesen tudjuk látogatni a Lélek Palotáját, kérjük, hogy csak egészségesen látogassátok a központot⚠️

Célunk, hogy minden érintett számára biztonságos és a vendégeink számára élményt nyújtó környezetet teremtsünk. Az óvintézkedésekkel kapcsolatosan felmerülő kérdéseitekkel a helyszínen a recepcióshoz tudtok fordulni, a kiemelt intézkedésekről pedig a központban kihelyezett információs kiírások adnak majd tájékoztatást. 📄

 

Természetesen ahogyan eddig is, minden tőlünk telhetőt megteszünk a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, így a kilincsek, felületek tisztítása és fertőtlenítése rendszeresen történik, gyakran szellőztetjük a helyiségeket, és egyéni szinten is ügyelünk a személyes higiéniára, a köhögési etikett betartására, stb.

*Előzetes HIGIÉNIAI tudnivalók:
A cipő levétele után tisztítsátok meg a kezeteket a kihelyezett kézfertőtlenítő szerek használatával, valamint az éttermi részen ügyeljetek az egymás közötti 1,5 méteres távolság megtartására.
❗A maszk használata nem kötelező a hitéleti programokon, így nem is várjuk el vendégeinktől annak viselését, de kérjük, hogy ennek tükrében hozzátok meg a döntést, hogy vállaljátok-e saját magatokra nézve az ebből fakadó kockázatot. Kifejezetten kérjük ennek átgondolását a veszélyeztetett életkorban vagy – egészségügyi állapotban lévő személyektől.

🎥Azon idős személyek vagy egészségileg veszélyeztetettek számára, akik nem tudják a Lélek Palotáját személyesen látogatni, továbbra is fenntartjuk az élő online közvetítés lehetőségét, melyet igyekszünk a legjobb minőségben folytatni.

A LÉLEK PALOTÁJA ÁLLANDÓ PROGRAMJAI:
4:30 Maṇgala-ārati közös éneklés imádsággal
5:00-7:00 Mantrameditáció
7:00 Oltárnyitás, majd a Śrīla Prabhupāda iránti elismerés és tisztelet kifejezése (guru pūjā)
7:15 Közös zenés-táncos szertartás (kīrtana)
7:45-8:30 Reggeli lecke
12:30 Bhoga-ārati, déli szertartás
19:00 Gaura-ārati, esti szertartás
20:30 Oltárnyitás – esti darśana
20:50-ig Belepési lehetőség
21:00 Épület zárása

🍴 Govinda🥗 Csillaghegy Étterem és 🛍Ajándékbolt szintén nyitva tart 06.03-tól (szerda) a hét minden napján 11:30-15:00 óra között. Széles választékkal (ruházati cikkek, ékszerek, parfümök, imádati kellékek, könyvek, stb.), vegán ebéddel, és finomabbnál finomabb édességekkel, helyben fogyasztási lehetőséggel.

Várunk Titeket szeretettel!

Pünkösd hétfőn újranyitja kapuit Krisna-völgy meseszép ökofalva❗️

🥰A hosszú megállás után már nagyon vágyunk vendégeink társaságára, érdeklődésére, kérdéseire. 10:00-17:00-ig várunk Benneteket szeretettel, előzetes bejelentkezés nem szükséges❗️

✅Látogassatok meg bennünket, sétáljatok egyet Krisna-völgy csodálatos parkjaiban, lépjünk be közösen a Szentélybe, mondjuk el egyszer együtt a Haré Krisna Haré Krisna, Krisna Krisna Haré Haré, Haré Ráma Haré Ráma, Ráma Ráma Haré Haré mantrát és hívjuk meg együtt a pozitív, lelki atmoszférát életünkbe❗️

✅11:30-16:00-ig Krisna-völgyi Govinda éttermünk🍽 is vár Benneteket minden nap ahimsza, indiai vegetáriánus és vegán ételkülönlegességekkel.

✅További nyitási információk: www.krisnavolgy.hu/nyitasi-informaciok

Idén lesz a 25. Krisna-völgyi Búcsú! 🙂
 
Hatalmas hírszenzációnk, hogy a járványügyi helyzet a vártnál korábbi enyhülésének köszönhetően, megtartjuk júliusban a 25. Krisna-völgyi Búcsút!
 
Kérjük regisztráljatok eseményünkre és kövessétek híreinket ezzel kapcsolatosan is. Itt: 25. Krisna-völgyi Búcsú

A héten nyitnak már országszerte Govinda éttermeink is! Nem csak elvitelre, helyben fogyasztásra is lehet majd kérni az ételeket. 
Budapesten a Govinda Csillaghegy 11:30 és 15:00 között van nyitva!