Április 17-23.: Nyílt napok a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán

Fodor Aktuális, Hírek, Jóga

Nyílt napok a BHF-en! Most betekintést nyerhet a Főiskola mindennapjaiba. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, az alábbi órarendben a kiválasztott órára kattintva foglalhat magának helyet!


A nagy sikerre való tekintettel idén másodszorra is megrendezzük a BHF Nyílt Napjait, ami az érdeklődők számára egyedülálló lehetőség, hogy bepillantást nyerjenek egy tipikus nappalis és levelezős főiskolai tanítási napba, megismerjék a teológus és jógamester szakokon az órák jellegét, hangulatát és néhány tanárunkat.

Különleges lehetőség, hogy első alkalommal az elméleti órák mellett április 22-án csütörtökön egy gyakorlati jógaórát, az Ászana és pránájáma 1.-et is megnézhetnek a jelentkezők.

A résztvevők az intézményi tájékoztatón közvetlenül feltehetik a főiskola képzéseivel és a felvételivel kapcsolatos kérdéseiket Dr. Banyár Magdolnának, a BHF rektorának. Tapasztalataink és a korábbi résztvevők visszajelzései szerint az órákon való interaktív részvétel nagyban hozzájárult iskolánk megismeréséhez, a képzés kiválasztásához, majd a sikeres felvételihez.

  • Nappali tagozatos Nyílt Napok időpontjai: április 20. (kedd), április 21. (szerda), április 22. (csütörtök), április 23. (péntek)
  • Levelező tagozatos Nyílt Nap időpontja: április 17. (szombat)

A koronavírus miatt elrendelt korlátozások értelmében a BHF-en jelenleg online távoktatás folyik, a Nyílt Napokon a Zoom alkalmazáson keresztül tudnak részt venni. A helyek limitáltak, így a részvétel regisztrációhoz kötött! Az érdeklődők regisztrációt követően az emailben megkapott linken tudnak az órákhoz csatlakozni.

Jelentkezési határidő:

  • Levelező tagozatos Nyílt Nap, április 17. (szombat): április 15. (csütörtök) 14:00 óra
  • Nappali tagozatos Nyílt Nap, április 20., kedd: április 18. (vasárnap) 16:00 óra
  • Nappali tagozatos Nyílt Nap, április 21., szerda: április 19. (hétfő) 16:00 óra
  • Nappali tagozatos Nyílt Nap, április 22., csütörtök: április 20. (kedd) 16:00 óra
  • Nappali tagozatos Nyílt Nap, április 23., péntek: április 21. (szerda) 16:00 óra

Bővebben és regisztráció >>