Égbolt: Saját házában király, a világban tehetetlen

Admin Hírek, Kiemelt

Arra figyelj és ott ténykedj, ami a hatókörödön belül van!
Először is szeretném leszögezni, hogy szuper napok vannak, szeptember 3-7. között. Talán nehéz elhinni, de az égbolt amolyan kettéhasadt állapotban van. A belső bolygók, Nap, Hold, Mars, Vénusz, Merkúr a védikus csillagkép szerinti pozícióját tekintve csúcspozícióban halad. Ezek a napok alkalmasak szuper-babák foganására és arra, hogy egyéni, személyes életünkben rendbe tegyük a dolgokat. Miért csak ott? Mert a külső bolygók, gyakorlatilag már a Jupitertől kifelé, szóval minden olyan bolygó, ami az emberiségért, a társadalomért, a közösségért, az egészért felel, az összes hátráló mozgást végez.
Ezért azt érezhetjük, hogy:
1. Lesz itt még valami, pl. még egy járványhullám.
2. Nem regenerálódik a gazdaság.
3. Minden olyan lassú, semmi nem halad kb. semerre, kilátástalan, értelmetlen, enervált, blokkolt, reménytelen. Mintha állna a világ.
4. Nem tudod mi, de valami nem stimmel.
 
… és ez így is van, de ne felejtsd el, hogy azok a bolygók, amiket szabadszemmel láthatunk, a Jupiterig, azok minden szuperül mennek. Vagyis a saját zónádban, a saját egyén életedben megvan a hatalmad kilépni a félelmek fogságából, a múltba figyelésből, a parákból, a topogásból, a szorongásból és bánatból. Ott hatalmadban áll cselekedni. De igen, a világért nem tudsz tenni. A szabályozásokra, törvényekre nem tudsz hatni, a környezet és az emberiség jövőjére most lehetetlen hatni. A törvények igazságtalanok lehetnek, inkorrektek, a szabályozásokat nem érted…. De van egy hatóköröd, és ha arra figyelsz, akkor legalább te és a szeretteid boldogok lehettek. Ha pedig mindenki így tesz, akkor az az egész világ. A kínai filozófia szerint a saját házunk táján kell sepregetni először. Ha viszont mindenki feltakarít, akkor az egész világ tiszta lesz. Most kicsiben kell elkezdeni, amit szeretnénk.
Ez az időszak kedvez a tanulás megkezdésének pár napig és ha új dolgokba kezdenénk, de csak akkor, ha nem az egész világot akarjuk megváltani…
Szeptember 7-én lesz egy Phálguní újholdunk, ez pedig az ősz beköszöntét jelzi, innentől végérvényesen vége a 21-es nyárnak. A fák felveszik vöröses köntösüket, a fények is vörösesre váltanak, viszont egy nagyon boldog, örömteli holdhónapot hoz ez, amiben nagy szerepe lesz az egymásról való gondoskodásnak is.
Energiáinkat a járvány következő hulláma törheti majd le, ami elég természetes az őszi immungyengülés miatt. Ez a hullám kifejezetten nem lesz hosszú, aztán persze, hogy a világon mennyi túlintézkedés jár majd mellé, azt sajnos nem tudjuk, de ez a hullám várhatóan október második feléig növekszik és novemberre gyakorlatilag meg is oldódik majd. Október 8-9. körül valamilyen egészségügyi felfedezést jelentenek majd be, különleges kutatási eredményt, ami megváltoztatja az életünket. Október 20-tól pedig elkezd a gazdaság is szépen lassan felívelni.
Novemberben az egészségügy és a műszaki találmányok terén is sziporkázni fog az emberség. November 22 körül új gyógyszer vagy vakcina lesz elérhető a vírus ellen.
Az Uránusz retrogád pozíció 2022 január közepéig tart, addig sajnos baleseteket, hurrikánokat viharokat és technikai anomáliákat hoz, ha valakinek az egyéni képletét is aktiválja. A Hold minden hónapban egyszer beáll az Uránusz mellé, legközelebb szeptember 25-én, ezek mindig zúzós napok lesznek.
Jövő márciusra pedig olyan csodálatosan erős bolygóállásoknak nézünk elébe, hogy már lehet készíteni a világmegváltó terveket. Hihetetlenül erős lesz a farsangi megtisztulás energiája, az elmúlt évtizedek legerősebb maha Kumbhamela hátását látjuk majd, így zarándoklatok, indiai utak is bőven beleférnek. 🙂
A nehézségekhez kitartást, az elmének pozitivitást, a kalandokhoz sok örömet. 🙂