Vegetáriánus Világnap: Főzőshow online – Tanulj a profiktól!

Admin Gasztro, Hírek, Kiemelt

A Vegetáriánus Világnap (október 1.) és az Erőszakmentesség Napja (október 2.) alkalmából bebizonyítjuk neked, hogy a vega konyha egyszerű, élvezetes és finom. És persze igazán jó az állatoknak, hiszen a vega fogásokkal nem okozunk senkinek fájdalmat.

Azok, akik még sosem próbálták a vegetáriánus táplálkozást, talán aggódva szemlélik, vajon mi marad a tányéron, hogyha kiesik a hús, hal, tojás, a krisnások étrendjét követők számára pedig a hagymafélék, de még a kávé vagy az alkohol is. Akkor mégis mit apríthatunk a levesbe???

Akik már próbálták a vega finomságokat, de kacérkodnak az erőszakmentes, vegán étrenddel, vagy akik szeretnének kilépni a megszokott fogások, a rizs, burgonya, sajt- és salátafélék Bermuda-háromszögéből és új ötleteket merítenének, egyaránt megtalálják majd számításaikat online főzőműsorunkban.

Profi szakácsaink két menüsort készítenek majd el: egy magyaros, de vegetáriánus főételt édességgel, és egy indiai zöldséges főételt kenyérlepénnyel és csípős-édes paradicsom csatnival, ami garantáltan még a férfiak és a gyerekek tetszését is elnyeri majd otthon.

  • Hogyan készül a csonsz, az indiai ételek lelkét adó fűszeralap?
  • Mi a jó csatni titka?
  • Hogyan süssünk élesztőmentes kenyérlepényt 20 perc alatt?
  • Milyen a tojásmentes piskóta tészta, a vega somlói galuska lelke?
  • Na és mivel töltjük meg a vegetáriánus töltött paprikát, ha nem hússal?

A főzőshow alatt nyugodtan kérdezhetsz is, segítőink igyekeznek majd válaszolni kérdéseidre.

A vegetáriánus étkezés egyáltalán nem megterhelő vagy unalmas, nagyon is élvezetes és laktató tud lenni. A jól összeállított menük pedig kifejezetten egészségesek is. Ha szívesen kapnál új ötleteket és ellesnéd az indiai konyha alapvető fogásait, akkor találkozzunk a képernyő előtt október 2-án, szombaton reggel 9 órakor. Gasztro-kalandra fel!

Csatorna: https://www.facebook.com/krisnahun