Érzelmek Kurzus – online Bhaktipāda Goswamival

Admin Életmód, Hírek, Programajánló, PROGRAMOK

Gondolkodtál már azon, hogy min múlik hogyan élünk meg egy-egy élethelyzetet vagy az, hogy min múlik boldogságunk alakulása? Vajon miért van az, hogy valakivel könnyen megtaláljuk az összhangot, míg mások viselkedése zavar vagy
egyenesen irritál minket? Miért van az, hogy az érzelmeink és a kapcsolataink annyira függenek egymástól? Ezek kőbe vésett szabályok, vagy lehet rajta változtatni, hogy egy kiteljesedettebb, harmonikusabb életet éljünk?
Ne habozz, szerezd be a térképet az életedhez! 5 alkalmas Érzelmek Kurzus INDUL 2022. október 18-án online! Tudd meg mi a kulcsa a boldog, szeretetteljes kapcsolatoknak!
 
 
Bhaktipāda Goswami Mahārāja 5 alkalmas “Érzelmek Kurzust” tart Online az alábbi időpontokban:
-> 2022.10.18, 10.21, 10.25, 10.28, 11.01 (keddi és pénteki napok), 18:30-tól Zoomon! Így az ország bármely pontjáról csatlakozhattok.
 
Az előadásokról felvétel is készül, és így utólag is bármikor visszanézhető a résztvevőknek a képzési anyag. A program adományért látogatható, eszmei értéke és így ajánlott adományozási ára: 30.000 Ft / 5 alkalom.
 
A résztvevőknek hozzáférést biztosítanak a horvátországi meditációs tábor képzési anyagához, ami egyben az Érzelmek Bevezető Kurzus is.
 
Ebből az első videó itt elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=wRtu4ubHQq0 (együtt 5 előadás, több, mint 10 órás anyag grátiszként)
 
Hogyan befolyásolják az érzelmek a hangulatunkat és a döntéseinket, jellemünket és végül az egész életünket? A képzés során megtanuljuk, hogy nemcsak anyagi, de lelki érzelmek is léteznek és mi a különbség az anyaghoz kapcsolódó, materiális és lelki, örök és Istenhez kapcsolódó érzések között. Valamint, hogy mi a kapcsolat az érzelmek, az elme, illetve hamis ego között, hogy tetten érhessük saját viselkedésünket a különféle élethelyzetekben.
 
Míg az anyagi érzelmek gyakran fájdalmat, a lelki érzelmek egyértelműen boldogságot okoznak és hoznak életünkbe. Hogyan tudjuk megváltoztatni a negatív érzelmi lenyomatainkat, amelyek hatással vannak életünk későbbi kialakulására? A kurzuson gyakorlatilag egy térképet kapunk az érzelmek labirintusához, amiből, a jó hír, hogy van kiút.
 
Részletekért és regisztrációért kattints: