Fischer Ágoston Óbudai Szociális Díjjal jutalmazták az Ételt az Életért vezetőjét

Admin Hírek, Kiemelt

Igazi megtiszteltetés ért bennünket, igen, az egész szervezetünket. Nemrégiben a szociális szakmában kifejezetten rangos elismerésnek számító díjjal jutalmazták alapítványunk vezetőjét, Szanyi-Karl Attilát, Bhakta Vatszala Dásza Krisna-hívő lelkészt áldozatos munkájáért. A Fischer Ágoston Óbudai Szociális Díjat idén ketten vehették át, Attila odaadásával, a szociális területen végzett szorgalmával és igazi missziós gondolkodásával nyerte el a zsűri kiemelt figyelmét.

 

A Szociális munka napja alkalmából átadott díjat 10 évvel korábban az Ételt az Életért, maga a szervezet is elnyerte a kerületi ételosztó tevékenység üzemeltetéséért. Aki azonban már több mint tíz éve szíve és lelke a programnak, az a szervezet vezetője. Attila, vagy ahogy sokat ismerik, Vatszi igazi példakép a szociális területen dolgozók és lelkésztársai számára, különösen odaadása és szinte extrém munkabírása teszi méltán híressé. Szolgálatát lelki tanítómestere, Sivaráma Swami kérésére végzi töretlenül, hogy hazánkban is megvalósulhasson a misszió alapítójának, Sríla Prabhupádának az álma, hogy “sehol, egyetlen templom környezetében se legyen éhező ember.”

A holnap kezdődő adventi ételosztó akciósorozat, a Karácsonyi Szeretetlakoma is az Ő és csapata munkájának gyümölcse, amelyen személyesen részt is vesz majd, ha szívesen gratulálnátok neki 😉 A Karácsonyi Szeretetlakoma a Krisna-hívők saját háza táján, Óbudán indul útnak, és elsőként a kerületi rászoruló családokat vendégelik majd meg, illetve ajándékozzák meg 1-1 élelmiszercsomaggal. December 24-26. között pedig a Népligetben várják a nélkülöző családokat, nyugdíjasokat, és mindenkit, akinek támogatásra van szüksége ebben a hideg, krízisgazdag időszakban.