Május 28-29: India illatai – India napok Krisna-völgyben

Fodor Hírek, Krisna-völgy, Programajánló, PROGRAMOK

Mindig vonzott India és a mesés Kelet világa? Szeretnéd újra felidézni egy régi utazásod emlékét, vagy csak megismernéd e távoli, misztikus ország bölcsességét és pazar hangulatát egy hétvégébe zárva? Krisna-völgyben, egy idilli, csendes és zöld környezetben, 286 hektáron most eléd varázsoljuk India mesés világát egy hétvégére. Hozd el az egész családot!

Kadamba virágos ligetek, ódon zarándokhelyek, csendesen lélegző asramok. Szikrázó nap, a frangipáni illata és a lótuszfüzérek gazdag látványa a hűs, márványköves templomokban, ahol a varázslatosan megformált Isteni Pár néma mozdulattal adja áldásait a látogatóknak. Varázslatos pavilonok a Gangesz és Jamuna partján, amelyek az égig emelik a hajnalanta megszólaló templomi csengettyűk és védikus himnuszok léleksimogató hangját. A piacok vibráló forgataga, a taxik, árusok és a helyiek zsongása. A fűszeres maszala tea illata és a tejes-rózsavizes édesség ajkakon pezsgő zamata – mindez napról napra hiányzik azoknak, akik megtapasztalták már India varázslatos hangulatát. Egy hétvégére most Indiába repítünk Krisna-völgy árnyas ligetein és hagyományos pavilonjain keresztül.

Milyen programra számíthatsz ezen a hétvégén Krisna-völgyben?

Lesz tradicionális indiai örömzene hagyományos hangszerekkel, táncbemutató, indiai szépségsziget, hennafestés és tradicionális viseletek felpróbálása, fotózási lehetőséggel. Indiai élménybeszámolók, védikus asztrológiai elemzés. Vegetáriánus finomságok, ájurvédikus étkezési útmutató és gasztronómiai különlegességek a Govinda Étteremben. Csoportos tematikus, vezetett körséták az ökofarm és az arborétum területén, ahol megismerheted Krisna-völgy ökokertészetét és fenntarthatósági törekvéseit is.

Május utolsó hétvégéjét töltsd egy igazi gyerekbarát helyszínen, a somogyvámosi Krisna-völgyben!

Esemény: https://www.facebook.com/events/681589946550058

www.krisnavolgy.hu