November 6.: Lélek ének – zenés mantra est és lámpás ajánlás

Admin Budapest programajánló, Hírek, Programajánló, PROGRAMOK

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt erre a különleges délutánra, ahol a meditáció, a mantrázás és az elmélyülés kerül a fókuszba.
 
 
Maga a meditációs gyakorlat már itt a nyugati világban is egyre elterjedtebb, hiszen a jóga és az önmegvalósítás útján használt módszerek között ez a legáltalánosabb. E technikának a célja, hogy általa felszabadítsuk a jelenleg szűk korlátok mentén működő tudatunkat, teret adva a lelki megvalósításnak. A meditáció legelterjedtebb formája az úgynevezett mantrameditáció, melynek során különleges hangvibrációval rendelkező szavakat, szókapcsolatokat ismétlünk. Ez által tudatunk megnyugszik, lecsendesedik, így a hangvibráció egészen a lelkünkig, legmélyebb önvalónkig képes eljutni.
Ezen a délutánon az ősi védikus hagyományokban tanított mantrameditációt próbálhatjuk ki egy több évtizedes tapasztalattal rendelkező lelki gyakorló vezetésével.
Várunk szeretettel erre a nem mindennapi, elméleti és gyakorlati tapasztalatot is nyújtó kalandra! Próbáld ki Te is a mantrázás élményét!
A program menete:
14.30-15.00 – vendégek érkezése és bhajan
15:00-16:15 – előadás: A mantrák hatalma, avagy út a transzcendens felé
előadó: Gaura Krisna Dásza (Dr. Tóth-Soma László)
16:15-17:20 – közös zenés mantra meditáció
17:30-18:00 – mécses ajánlás
18:00 – Vegán ételkóstoló
A programon való részvétel ingyenes, az ételkóstolót adományoddal támogathatod