Személyes nyílt napok a BHF-en áprilisban

Admin Budapest programajánló, Hírek, Kiemelt, Programajánló

Főiskolánkon végre személyes nyílt napokat tartunk jógamester és teológia képzésünkön! Erre utoljára 2019-ben volt lehetőségünk. Sok szeretettel meghívunk téged is, hogy gyere el, ismerj meg minket, nézd meg hol és hogyan tanítunk.
Ilyen élmény lesz egy korábbi résztvevő szerint👇
“Mindkét óra teljesen felvillanyozott! Az ájurvéda témakörével korábban már foglalkoztam, így nem voltak ismeretlenek annak alapjai, azonban így is volt, amit Viktória egy új megvilágításban, valahogy kicsit másképp adott át, mint eddig megtanultam. Hol a térdem, hol a homlokom csapkodtam, jó értelemben, hogy “azt a mindenit!”. Rendesen sajnáltam, mikor vége lett és szívesen lennék pók a falon a következő óráján is 🙂
Ami az asztrológiát illet, az eddigiekben csak a nyugati asztrológiába ástam bele magam, így kicsit új volt a dolog. Ennek ellenére borzasztó érdekesnek találtam ebből az irányból a témát. Szintén nagyon szívesen hallgattam volna tovább… Hálás vagyok a lehetőségért!”
————–
Ezúttal 15 órára tudsz regisztrálni, köztük az intézményi tájékoztatóra, ami egy remek lehetőség, hogy közvetlenül feltedd a főiskola képzéseivel és a felvételivel kapcsolatos kérdéseidet.
————–
Itt tudod lefoglalni a helyed👉 https://www.bhf.hu/…/jelentkezes-a-foiskolai-nyilt-napokra
————–
A limitált❗ helyek miatt a részvétel regisztrációhoz kötött. Az órarendben a kiválasztott órákra kattintva foglalhatsz magadnak helyet a lejjebb megadott határidőig.
Ezután majd email-ben küldjük a szükséges információkat.
————–
ÍZELÍTŐ a választható órákból:
🔸Jógahagyományok és meditáció
🔸Fenntarthatóság és reziliencia
🔸Ájurvéda specializáció
🔸Szent helyek Indiában
🔸Jógaélettan
🔸Általános anatómia és élettan
🔸Puránikus irodalom
🔸Szanszkrit nyelv
🔸Rámájana
🔸Filozófiai istentan
 
FONTOS időpontok:
✅Hétköznapi nyílt órák időpontja:
🔸 április 6. (szerda). A regisztráció április 4-én 14:00-kor ZÁRUL!
✅Hétvégi nyílt nap időpontja:
🔸április 9. (szombat). A regisztráció április 7-én 14:00-kor ZÁRUL!