Végezd a kötelességed, de bízz mindent Istenre! Jay Shetty és Will Smith beszélgetése

Admin Életmód, Hírek, Kiemelt

Tárd fel a sorsodban, a lényedben rejlő kiaknázatlan lehetőségeket és hozd működésbe a benned rejlő végtelen, valódi erőt!
 
Amikor két igazi nagyágyú találkozik, akkor biztosak lehetünk benne, hogy valami igazán átütő születik. Egy valódi esszenciális beszélgetést hallhatunk, amelynek minden mondata egy anekdota lesz az emlékkönyvben. Így történt ez Jay Shetty és Will Smith esetében is, akik indiai utazásaikról, elvonulási élményeikről és spirituális tapasztalataikról beszélgettek Shetty “On Purpose” című műsorában.
 
Jay Shetty Angliában nevelkedett, fiatal felnőttként az egyetemi évek után kipróbálta a szerzetesi életet is, na és persze nem akárhol, Indiában, pl. Govardhan ökofaluban, ami az egyik legkülönlegesebb zöld zóna Ázsiában. Shetty olyan speciális elvonulásokon vett részt, amelyek már kifejezetten fejlett lelki gyakorlóknak szólnak. Több évet töltött az önismeretre és spirituális gyakorlataira koncentrálva, majd visszatérve erről a mindent megváltoztató utazásról saját motivációs csatornát indított, amely mára milliók számára jelent inspirációt egy sikeres és boldog élet megtaláláshoz. Könyve, a “Gondolkodj úgy, mint egy szerzetes” igazi bestseller lett, amely lépésről lépésre tárja fel gondolkodásunk hibás bevésődéseit és útmutatóként szolgál a fogyasztói társadalom nyomásától és rohanásától kiégett és pattanásig feszült idegrendszerű fiataloknak is, hogy teljes és kiegyensúlyozott életet éljenek. Hogy mindenben bővelkedő, de az információk özönétől kaotikus világunkban képesek legyenek elérni céljaikat, és ezek a célok valódi értékek mentén szerveződjenek.
 
Shetty könyvét (amely egyébként magyarul elérhető a könyvesboltokban) Deepak Chopra mellett Smith és lánya is ajánlották, a barátságból pedig ilyen csodálatos és mély eszmecserék kerekednek ki. A beszélgetést már magyar felirattal is megnézhetitek!