Ételosztás 400 főre a Garay téren

Fodor Ételosztás, Hírek

Még egy fantasztikus akcióval zárjuk a májust! Budapest 7. kerületében minden hátköznap felszolgálunk meleg ebédet a kerület rászoruló lakosságának. A Föld napján pedig egy kiemelt élelmiszercsomag osztást is tartottunk. Most a helyi Önkormányzattal való együttműködés, valamint egy nagyszabású vallásközi akció keretében 400 embert fogunk megvendégelni meleg ebéddel, lencsefőzelékkel és finom indiai édességgel, halavával június 27-én, szombaton a Garay téren, délelőtt 11 órától.

Az ebéd mellé kis csomagokkal is készülünk, az Ételt az Életért részéről 5 féle tartós alapanyaggal kedveskedünk az érkező vendégeinknek. De más felekezetek is hoznak majd meglepetéseket!

Az akció keretében elsőként a 7. kerületi lakcímmel rendelkezőket szolgáljuk ki, de minden szükségben élőt szeretettel várunk. Pici várakozást követően mindenkit a rendelkezésre álló mennyiségben nagy örömmel szolgálunk ki.

Az akción részt vesz majd Niedermüller Péter, Erzsébetváros polgármestere és Szücs Balázs szociális ügyekért is felelős alpolgármester. Köszönjük az aktív támogatást!