Ételt az Életért: 600 adag étel- és élelmiszercsomag a Föld napja alkalmából

Fodor Ételosztás, Hírek

600 adag gazdag, tartós élelmiszercsomagot osztottunk ki szombaton az Almássy téren, a Föld napja alkalmából. A csomagokba a tartós élelmiszerek mellett olyan csemegék, finomságok kerültek, amelyek a nélkülöző családok asztalán ritka vagy sohasem látott vendégnek számítanak, mint az olíva bogyó, a lekvár, ketchup, gyümölcslé, vagy éppen a darált diós keverék. Az alapanyagokból a családok egészen biztosan tudnak majd főzni otthon, volt olyan édesanya, aki 3 gyermekére 1 hétig tervez főzni a csomag tartalmából.
 
Az ételosztásra a 7. kerületi vendégeink mellett minden rászorulót szeretettel vártunk, hiszen tudjuk, hogy nagyon hosszú idő telt el a Karácsonyi Szeretetlakoma óta. A karszalagok nagyon gyorsan elfogytak, már a kezdésre, de senki sem ment haza üres kézzel, vagy éhes gyomorral.
Az Ételt az Életért országosan naponta 3000 adag ételt oszt szét a rászorulóknak, beleértve a fővárosban a különféle menedékhelyeken élők ellátását is. Egész évben számíthatnak ránk a bajba jutottak, de a tavaszi, gyermek napi, karácsonyi és az őszi kiemelt ételosztás, beleértve a csomagot mindig óriási segítség a családoknak és időseknek. Veletek pedig még több embernek segíthetünk! Ha egyetértesz törekvéseinkkel, kérünk, hogy támogasd munkánkat, gondolj ránk adód 2X1%-ával, ami stabil alapot jelent ételosztó munkánkhoz. Köszönjük szépen!
 
Adószám: 18095575-1-41, Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány
Technikai szám: 0389, Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Fotók: Tas (Foto Filo)